Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag fattar inte kvarg. Som du skriver så är det så strävt Det är ju gjort av mjölkprodukter - hur lyckas de??
DISS! Krämig my ass, den är sträv som de andra och hur mycket jag än älskar kokos så går det inte att ha kokosbitar i kvarg.
Men oj! Hela poängen för mig med Polly är just att de är så härligt sega! Men ok, bra att de var goda ändåSmakar absolut inte Polly, men HISS ändå! Välförtjänt stor bild.
Kvarg är asgott! MEN - den ska vara sockrad så den inte blir sådär sträv. Är så jävla sur över att allt ska vara sockerfritt nuförtiden, förr var det så sjukt nice att kunna köpa Lindahls vaniljkvarg till jordgubbarna tex, eller Eldorados små portionsförpackningar som var så jäkla smidiga till frukost och mellanmål.Jag fattar inte kvarg. Som du skriver så är det så strävt Det är ju gjort av mjölkprodukter - hur lyckas de??
Hmmm.. Jag får se, den gången jag smakade på kvarg avtände det mig från allt som heter kvarg efter detKvarg är asgott! MEN - den ska vara sockrad så den inte blir sådär sträv. Är så jävla sur över att allt ska vara sockerfritt nuförtiden, förr var det så sjukt nice att kunna köpa Lindahls vaniljkvarg till jordgubbarna tex, eller Eldorados små portionsförpackningar som var så jäkla smidiga till frukost och mellanmål.
Prova Kesella, den är inte sådär sträv (om än något strävare än Lindahls vanilj var), så ser du vad jag menar!
Fullt förståeligt!Hmmm.. Jag får se, den gången jag smakade på kvarg avtände det mig från allt som heter kvarg efter det
Men oj! Hela poängen för mig med Polly är just att de är så härligt sega! Men ok, bra att de var goda ändå
Det låter som nåt för mig@Sasse den var inte så extremt söt förutom toppingen. Men det är kaksmulor i hela glassen så det var bara irriterande att äta.