Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag har samma problem, men med marmeladgodis. Första gången förvisso men följde receptet exakt. Ändå är den fortfarande inte tillräckligt fast för att skära. Trots flera timmar på kylning.Nu har jag gjort två satser med marshmallows och jag har fått slänga båda. Fattar inte vad som är fel. Jag har gjort som jag alltid har gjort. Det stelnar inte tillräckligt så att det släpper från pappret. Det bara kletar. Gelatinet hade bytt utseende på burken men jag antar att det är detsamma för det är samma märke och något annat finns inte om man inte ska göra med blad. Äggen är samma storlek som jag brukar köpa. M-L. Men jag kanske skulle prova L. Känner mig väldigt frustrerad.
Men min Pollychokladkola blev perfekt i alla fall. Fick dock slänga hela första satsen för det kokade över så det stod härliga till. Fick sätta på jättelåg värme för att det skulle hålla sig i kastrullen och i stället för att det skulle ta 20-30min så tog det nästan en timme.