Kladdkaka man råkar grädda för länge Men har ofta gjort till event och då behöver de gå att skära enkeltMen då är det ju inte kladdkaka längre?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Kladdkaka man råkar grädda för länge Men har ofta gjort till event och då behöver de gå att skära enkeltMen då är det ju inte kladdkaka längre?
Läge för en ny omröstning?Ovispad vispgrädde hoppas jag i så fall!
Gillar choklad.Gillar inte kladdkaka. Alls.
Det respekterar jag fullt utMåste alltid värma nästan alla kakor.
Åt en gång en hembakt kladdkaka, köpt i kiosken på en dressyrtävling, som var rinnig i mitten och nästan knäckig ovanpå. Supergod och jag har försökt återskapa den själv, men aldrig lyckats. Undrar just vad det var för recept .
Gillar choklad.
Men kladdkaka är väl mest ett omständligt sätt att få i sig socker?
Jag tänkte inte på det heller, har aldrig ätit en icke-chokladig-kladdkaka så visst inte att de fanns, men då ändrar jag också mitt uttalande till samma som du. Fast chokladsnittar går bra. Sådana som kolasnittar fast i choklad med pärlsocker på alltså.OK, jag tänkte inte på att kladdkakor kunde vara utan choklad. I min värld är en kladdkaka något geggigt chokladigt. Jag modifierar tidigare uttalande: jag gillar inte chokladkladdkaka. Alls.
Rekommenderar hallonpajkladdkakaJag vågar inte erkänna att jag inte är förtjust i kladdkaka pga för skarp chokladsmak. Så jag röstade på sega kanter! Tyckte det var bäst!
Har en sån kollega.
Det som förvånar mig mest är att han är jäkligt trevlig och vettig för övrigt!
Jag vågar inte erkänna att jag inte är förtjust i kladdkaka pga för skarp chokladsmak. Så jag röstade på sega kanter! Tyckte det var bäst!
Det låter gott! Men är chokladen inte så skarp då? Har svårt för chokladmuffins och chokladpudding osv av samma anledning.Vi gör ofta på mjölkchoklad
Gärna med smak, apeksinkrokant är smaskens
Mjölkchoklad är ju mildare än mörk choklad. Vill man ha det ännu mildare går det även att göra med vit choklad, men det kan bli väldigt sött och lite jolmigt.Det låter gott! Men är chokladen inte så skarp då? Har svårt för chokladmuffins och chokladpudding osv av samma anledning.
Vit choklad gillar jag inte alls, just pga det är så sött och sliskigt, men jag vet inte vad det är med chokladkakor jag inte gillar.Mjölkchoklad är ju mildare än mörk choklad. Vill man ha det ännu mildare går det även att göra med vit choklad, men det kan bli väldigt sött och lite jolmigt.
Det låter gott! Men är chokladen inte så skarp då? Har svårt för chokladmuffins och chokladpudding osv av samma anledning.
Men jag gillar ju inte vispgrädde heller.Gillar du inte kladdkaka får du äta jordgubbar med vispgrädde.