Jag älskar också att baka (matbröd) och har hittat på ett 20-30 tal egna recept, följer i princip aldrig recept från böcker/internet utan tittar för inspiration endast och sen gör jag efter eget huvud.
Hur kommer det sig att "alla" ska baka nu? Har ju inte varit i en affär på ett tag men det lär väl inte sluta produceras bröd? Vi hobbybakare (jag har svårt för köpebröd iom att jag bakat i princip allt mitt egna bröd i 12 år och mycket fikabröd och mums sen barnsben, har bakat varje vecka nästan och ibland flera gånger i veckan så nästan allt köpebröd smakar blä) förstår jag vill fortsätta men dom som inte bakat sen typ hemkunskapen eller någon födelsedag, kommer alla dom börja baka nu helt plötsligt? Fattar inte var den här grejen kommer ifrån,
Jag har allt utom jäst hemma, säkert en 10 olika sorters mjöl och gryn men jag bakar mest med bakpulver och bikarbonat så jag behöver i princip aldrig jäst.
Men kommer det bli brist på bröd? Vi har ju massor av bönder och olika brödföretag. Tittade på Malou precis och där hade dom en representant för livsmedelsbranschen och hon sa att dom kommer ge samma stöd till livsmedelsbranschen som till sjukvården. Så oron att maten hinner ta slut känns inte helt befogad.
Hur kommer det sig att "alla" ska baka nu? Har ju inte varit i en affär på ett tag men det lär väl inte sluta produceras bröd? Vi hobbybakare (jag har svårt för köpebröd iom att jag bakat i princip allt mitt egna bröd i 12 år och mycket fikabröd och mums sen barnsben, har bakat varje vecka nästan och ibland flera gånger i veckan så nästan allt köpebröd smakar blä) förstår jag vill fortsätta men dom som inte bakat sen typ hemkunskapen eller någon födelsedag, kommer alla dom börja baka nu helt plötsligt? Fattar inte var den här grejen kommer ifrån,
Jag har allt utom jäst hemma, säkert en 10 olika sorters mjöl och gryn men jag bakar mest med bakpulver och bikarbonat så jag behöver i princip aldrig jäst.
Men kommer det bli brist på bröd? Vi har ju massor av bönder och olika brödföretag. Tittade på Malou precis och där hade dom en representant för livsmedelsbranschen och hon sa att dom kommer ge samma stöd till livsmedelsbranschen som till sjukvården. Så oron att maten hinner ta slut känns inte helt befogad.