Silver Girl
Trådstartare
Jag har hittat ett trevligt recept på vitlöksrostad blomkål i ugn som jag tänkte testa i helgen. Funderar på om jag ska göra en större portion till matlåda.
Går det att värma ungsrostad blomkål i mikro eller ha den kall i en sallad på jobbet nästa vecka? Eller är det bättre att göra en mindre portion och äta allt direkt?
Jag lagar sällan mat som det är nu och har sällan matlåda och då ett fåtal rätter jag vet är goda att värma i mikro eller äta kalla. Äter oftast i lunchrestaurangen på jobbet. Men tänkte försöka bli bättre på att laga egen mat.
Går det att värma ungsrostad blomkål i mikro eller ha den kall i en sallad på jobbet nästa vecka? Eller är det bättre att göra en mindre portion och äta allt direkt?
Jag lagar sällan mat som det är nu och har sällan matlåda och då ett fåtal rätter jag vet är goda att värma i mikro eller äta kalla. Äter oftast i lunchrestaurangen på jobbet. Men tänkte försöka bli bättre på att laga egen mat.