A
Anders
Bor man i stugor är det enkelt att baka lite bröd, nygräddat bröd med riktigt smör och ost eller skinka som pålägg slår frystorkade portionsrätter alla gånger. Pulvermjölk är förstås frystorkad men långt ifrån färdigrätterna och mjölk med en god müsli är inte fel. Köttstuvning med ris går också bra att äta kall. Bara för att ta ett par exempel. Visst är det trevligt med ett bärbart kök och att kunna värma maten ute men bor man i stugor är det för mig mera värt att slippa ett par kilo i packningen.Men vad lagar du till lunch som funkade att bära med dig på turen om du inte lagar i stormkök?
Kollade nu in utbudet på frystorkat och det verkar inte ha blivit bättre sedan jag åt det sist och dessutom väldigt dyrt.
Sen beror det på hur långt man går, mellan stugorna på Kungsleden tex. är det ungefär 2 mil vilket bara är 4 timmars vandring och man måste inte äta precis hela tiden.
Senast ändrad av en moderator: