Calmiche
TrÄdstartare
Ăr det lĂ€nge du lĂ„tit bli Ă€ta gluten? Isf Ă€r det nog dĂ€rför. Annars brukar det va ett blodprov och om utslag pĂ„ det sĂ„ gĂ„r de sen ner i tarmen med en kameraJag har aldrig varit mycket for brod och liknande gluten rik mat, men det har smugit in mer och mer det senaste aret. Jag har verkligen upptackt att jag GILLAR brod. Sedan fick jag en ny medicin som krockade med min hypothyroidism och vande upp och ner pa livet. Efter dosen av forsta pillret som gjorde att jag fros sa jag skakade, jag kunden inte lagga i vaxeln i min automatvaxlade bil.
Sedan kliade jag mig blodig pa natterna da jag gar pa prednisone igen och det hjalper aven att halla kladan nere till mattliga proportioner under dagen. Nar jag beklagade mig for docktorn sa han att jag skulle ta en benadryl (antihistamin) och hela ansiktet svallde upp i omattliga proportioner med kalle anka lappar, super tjock tunga och hela baletten och jag nu har i journalen att jag har en "remarkable allergy to benadryl". (jag hade kanske hellre varit remarkable pa andra satt )
sa jag kliade vidare tills min son som ar gluten sensitive kande igen utslagen sa vi pratade om det och det visar sig att det ar precis lika dana utslag. Jag provade att ta ut gluten. Tre dagar senare vaknade jag inte pa natterna av att jag kliade langre och en vecka senare var utslagen nastan borta.
Jag rakade utan att tanka ha soya sas i middagen en kvall ... och vaknade klockan 3 am och kliade igen. Jag ar inte alls sugen pa en formell test ... Forst ater man sa mycket gluten man kan i MINST 6 veckor, men oftast 3 MANADER .
Jag gissar att om man inte har kliat ihjal sig da ar man gluten sensitive vilket beskrivs som lite lindrigare an celiac disease och var det celiac, well, at least there's no more digestive problems, is it?