Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Brukar köra efter : http://gudmundsgarden.se/gudmundsgardens-julskinkor/Julskinkan ar klar ... den blev faktiskt klar i gar. Det gick mycket fortare i ugnen an jag trodde (i ar igen) sa jag, som vanligt tog ut den nar termometern visade lagre 330*f istallet for 345*F ... och flyttade termometern for att forsakra mig att det stamde Sedan stod den dar pa banken och gick upp till ratt temperatur, sa den bor vara helt perfect i ar igen! Hoppas jag
Jansson ar klar, i dag ska jag gora rodbetts sallad, nagon sorts saftsoppa/kompott till risalamalta (risgrynsgroten blev klar i gar nar jag vantade pa skinkan), baka hart brod och tunnbrod. Jag tror att jag koper Matzo till dopp i grytan i alla fall, jag misstanker att mitt gluten fria tunnbrod inte haller ihop nar det blir blott. Eller sa bakar jag en sats med gluten? Hmmm, vi far se. Bryssel kal far jag nog gora pa julafton sa den haller sig crisp och frasig.
Bra schvung i den!Imorse, innan avresa, tog vi en ridtur i den mörka skogen. Solen gick upp under tiden men med tanke på dimman gjorde det inte så stor skillnad
Igår passade vi på att utnyttja ridhuset. Två plusgrader, is och regn är ingen höjdare.
Lyckades få med en av fyraåringens kickar på film och har nu tagit en printscreen
Visa bifogad fil 82355