Vad för litet glädjeämne har du haft i livet idag?

Jag har äntligen fått ordning på min medicinering av astman.
Efter att antingen ha haft svårt att andas eller lida av svåra biverkningarna av medicinerna så har jag nu åter fått litet energi för att göra saker.
Jag har ändrat på tiderna för intag och det var lyckosamt.
 
APT idag, en av cheferna frågade mig på en fikapaus "Har du inte tänkt på någon chefsroll i organisationen? Jag tror du skulle ha mycket att tillföra." Egoboost såklart, även om jag tror att mitt bästa bidrag nog fortfarande är i specialistroll snarare än som ledare.
 
Det lönar sig att vara lat. Ingen kan anklaga mig för att överanvända min gräsklippare. 2/3 av trädgården är klippt en gång och idag tänkte jag ta det sista. Jag upptäckte att naturen belönat min lathet genom att ge mig 2 ekplantor och en hasselplanta. Tackar och bockar.
 
Det lönar sig att vara lat. Ingen kan anklaga mig för att överanvända min gräsklippare. 2/3 av trädgården är klippt en gång och idag tänkte jag ta det sista. Jag upptäckte att naturen belönat min lathet genom att ge mig 2 ekplantor och en hasselplanta. Tackar och bockar.
Mindre gräsmatta till folket!
Jag själv har tanken att det ska vara så mycket växter att gräsmattan liksom bara är på gångar genom trädgården. Inga riktiga ytor liksom.

Men det är långt kvar tills jag har trädgård så vi får se hur det blir.
 
Dagens glädjeämne för mig är ett mycket materialistiskt sådant. Jag har spontanköpt en klänning bara för att det var fin, vilket jag aldrig gör annars. Den är jätteskön och luftig och har en så fin grön färg att jag föll pladask för den. Dessutom liknar den inte någonting jag vanligtvis skulle köpa vilket är lite kul, samtidigt som den känns extremt användbar både till vardags och fest.
Åh vilken fin färg och vilken härlig modell! Var är den köpt in man får vara nyfiken? / hon som aldrig har klänning men blev kär i den här.
 
Dagens glädje var mötet med en person jag inte känner väl men som jag "talar samma språk som" och som har rätt lika sjukdomsbild som mig. Vi möttes oväntat utanför ica och bara sjönk ner på bänken där och pratade i nästan 20 minuter. Guld värt!
 
Jag ar glad for allt bra jag har trots att jag fortfarande ar deppig efter ett uppbrott - en frisk, halsosam kropp som kan lyfta grejer, ett jobb jag ar bra pa som betalar hyran och rakningarna, ett tryggt hem, och fina vanner som sluter upp nar jag grater
Egentligen fel trad, for detta ar val mer riktigt stora gladjeamnen i livet :)
 

Liknande trådar

Hundträning Hej på er! Vill egentligen bara bolla med er om ni tror jag kan få bukt med valpens beteenden eller om jag ska byta inställning dvs lära...
2
Svar
24
· Visningar
7 945
Senast: Migo
·
Övr. Hund Min tollare fyller 2 år i slutet av mars. Han är en underbar hund med mycket energi och glädje. Vårt (eller egentligen mitt) problem är...
2 3
Svar
50
· Visningar
9 267
Senast: AlmostEasy
·
Hundhälsa V är en kastrerad risenschanuzerhane. Jag har haft honom sen han var 6 månader. Han har alltid varit en energisk hund och ganska "hård i...
Svar
19
· Visningar
4 803
Övr. Hund Hej på er! För ett tag sen vädjade jag efter råd här på buke om min jaktgalna blandrastik. En del har hänt! Inte jättemycket, men en...
2
Svar
21
· Visningar
1 995
Senast: OUL
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Tillbaka
Upp