Ursäkta! Såg bara pastan och ketchupen.
Tänkte att du ville ha en väldigt lättlagad rätt.
Den var väldigt lättlagad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ursäkta! Såg bara pastan och ketchupen.
Tänkte att du ville ha en väldigt lättlagad rätt.
Det där åt jag också häromdagen, men slängde ned lite ärtor också. Ibland ska det bara gå fort att laga mat
Får du ordning på mathavren? jag tycker den bara vill bli grötklibbig.Kikärtsgryta med pumpa och mathavre, rökig och liiite stark
Nu hade jag den rakt ner i grytan så ingen klibbighet där, men annars stör inte klibbigheten mig så mycket. Tycker inte alls det är som gröt, även om det såklart är lite mer klibbigt än ris. Men som sagt, det stör mig inteFår du ordning på mathavren? jag tycker den bara vill bli grötklibbig.
Jag föredrar matvete av den anledningen. Frebacos ekologiska klibbar inte alls, brukar ha i en buljongtärning i kokvattnet också.Får du ordning på mathavren? jag tycker den bara vill bli grötklibbig.
Prövat havreris? Jag tycker det är enklare att koka oklibbigt.Får du ordning på mathavren? jag tycker den bara vill bli grötklibbig.
Ja det var det vi testade dessvärre. Tyckte det var väldigt klibbigt.Prövat havreris? Jag tycker det är enklare att koka oklibbigt.
Du kokar det inte för länge då?Ja det var det vi testade dessvärre. Tyckte det var väldigt klibbigt.
Möjligt, jag får testa att koka kortare nästa gång.Du kokar det inte för länge då?
Oj, det har jag aldrig varit i närheten av att få klibbigt, inte ens om det blir överkokt. Följde du instruktionerna att koka som pasta med överskottsvatten? Jag har helt slutat med mathavren. Om det är ok med klibb och längre tillagning korngryn, om inte havreris.Ja det var det vi testade dessvärre. Tyckte det var väldigt klibbigt.
Nej jag kokade det nog som ris utan överskottsvatten. Får testa igen.Oj, det har jag aldrig varit i närheten av att få klibbigt, inte ens om det blir överkokt. Följde du instruktionerna att koka som pasta med överskottsvatten? Jag har helt slutat med mathavren. Om det är ok med klibb och längre tillagning korngryn, om inte havreris.
Finns den nånstans att beställa online? Jag äter gröt varje dag under vinterhalvåret och piffar gärna till med lite blandade sorters havre iTipsar om nakenhavre i diskussionen om olika ”risersättare”. Nakenhavren går att koka till gröt men om man kokar den kortare och som pasta blir det nästan som råris, helt oklibbig!
Japp! https://www.bodystore.com/ekologiskt-nakenhavre-500-g/A3331-143.htmlFinns den nånstans att beställa online? Jag äter gröt varje dag under vinterhalvåret och piffar gärna till med lite blandade sorters havre i
Tack