Det går precis lika bra att äta en liten lök som en stor. Är ju bara att skära. Vem kan skilja en skuren lökbit från en stor skuren lök vs en liten skuren.Sparade 3st av de som va störst att provsmaka. De andra va lite väl små.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det går precis lika bra att äta en liten lök som en stor. Är ju bara att skära. Vem kan skilja en skuren lökbit från en stor skuren lök vs en liten skuren.Sparade 3st av de som va störst att provsmaka. De andra va lite väl små.
Alltså de var för ytte pytte små och det hade inte ens varit praktiskt att skära i. Mer risk att skära sig, så nej tack av den anledningen.Det går precis lika bra att äta en liten lök som en stor. Är ju bara att skära. Vem kan skilja en skuren lökbit från en stor skuren lök vs en liten skuren.
Perfekt, en grej mindre att stressa över.Till mars-april nästa år. Kan hända att de tar lite stryk en riktigt kall vinter men här i Skåne har jag inga problem att låta dem stå kvar hela hösten/vintern och skörda successivt fram till våren. Innan de går upp i blom dvs. Men detta år lät jag några stå kvar för det ändamålet också, dels för att ta frö, dels till bin och humlor och fjärilar.
Man delar bara mitt itu eller kvarting.Alltså de var för ytte pytte små och det hade inte ens varit praktiskt att skära i. Mer risk att skära sig, så nej tack av den anledningen.
De var fortfarande för små, knappt något kvar efter man skalat dom.Man delar bara mitt itu eller kvarting.
Jag hade testat att grilla dom hela och äta som tillbehör till annatAlltså de var för ytte pytte små och det hade inte ens varit praktiskt att skära i. Mer risk att skära sig, så nej tack av den anledningen.
Ja det är så gott... färsk lök är knappt nått att skala. Är de försmå är de bara att äta hela.Jag hade testat att grilla dom hela och äta som tillbehör till annat
Då hade de ramlat ner och joinat kolen.Jag hade testat att grilla dom hela och äta som tillbehör till annat
Jag gjorde varmbänk direkt i gödselstacken. Gjorde mot en vägg och sen pallkragar. Hade kanalplastak som täckning samt gamla hästtäcken på natten. Fick fin sallade i april och spetskål i början på juli! Eftersom du måste täcka varmbänken på nätterna så är det bra att ha en ram. Lyfte bara bort kragarna när skörden var klar. Ska göra i år igen, men då ännu större yta.Har roat mig med att tömma gödselstacken för att få plats med halmen från lösdriften på plattan plus vinterns skit. Överväger starkt att se om det går att bygga någon sorts varmbänk där i vinter, färsk halm och hästgödsel är ingen bristvara direkt.
Är det någon som har erfarenhet av att bygga en varmbänk direkt på gödselstacken eller är det smartare att göra det som i ena hörnet
Såna små är goda att grilla helaAlltså de var för ytte pytte små och det hade inte ens varit praktiskt att skära i. Mer risk att skära sig, så nej tack av den anledningen.
Gullig är det vattenmelon?Minimelonen gjorde verkligen skäl för sitt namn
Visa bifogad fil 98472
Men den var god, alla 4 tuggor..
Japp och frilandsodlad, gissar att den hade blivit större om den vuxit i växthus. Nu blev den lite väl liten, men mogen, väldigt söt och godGullig är det vattenmelon?
Ingen näva men stjärnflocka kanske? Jag vet inte hur länge den blommar(bara haft min sen juli) men är marktäckare, perenn och vit.Jag har en blålila näva Rozanne som breder ut sig och blommar tacksamt under lång tid. Men jag skulle behöva en liknande fast vit, finns det? Den ska vara låg, perenn, marktäckande mellan andra perenner och blomma länge sensommar och höst. Förslag?
Det kan gå att sätta lök på hösten. Jag brukar sätta både purjo och lök på hösten det som kommer upp och har försprång. Istället för att kasta.Då hade de ramlat ner och joinat kolen.
Men kan definitivt tänka mig att det kan va gott. Lite sugen att prova vid nått tillfälle.
Nu ligger småttisarna på trädgårdstippen i skogen och gör några vilda djur glada istället.