I år igen har jag fått förfrågningar på receptet på min Vodka julkaka så här kommer den igen.
Snälla spara nu receptet för jag börjar bli trött på att skriva ner de varje år.
Gör min kaka nu.
1 dl socker
1 tsk bakpulver
1 dl vatten
1 tsk salt
1 dl brunt socker
1 pressad citron
4 stora ägg
En näve nötter
1 liter Vodka
2 dl torkad frukt
Provsmak 1 dl vodka så de är ok kvalitet på den.
Ta fram en stor skål.
Prova vodkan igen så för att veta att de är hög kvalitet på den och börja om från början på receptet.
Sätt igång mixern, slå smöret i en stor fluffig skål, tillsätt 1 tsk socker och fluffa allt igen tills de är slått, om du är så här långt är det att bäst att prova vodkan igen så den verkligen är ok, ta ett större glas så du är säker.
Stäng av mixgrejen.
Slå sönder 2 ägg och häll i skålen.
Släng ner den torkade frukten i skålen.
Ta upp frukten från golvet och tvätta av den, försök nu lägga i den bit för bit samtidigt som du räknar så de stämmer.
Mixa igång.
Om den fuktade torken sätter sig på degknåradna bänd loss med en mejsskruvel.
Testa vodkan de misnkar risk för halsflujs.
Seeeeen...
Sikta 2 dl salt över ellet nått.
Testa vokdans styrka igen.
Byt citronen mot saft som du presasr.
Sila nötterna.
Tillsät ett bord.
Och lite sockr ellr nåttt du hittar.
Smörj in ugnen.
Vrid kakan tıll 360 garder och fösrök att stå raktt.
Gömm inte slänga mixern.
Släng schkååå.len ut genom frönster.
Drrick uop vokdnan torka eftrfe dig på bodrdet med jycken eller nåt annat djur du hittar rantandes på golvet ätandes furkten du glömed ta opp o lägga i skåln som du kastat. Så nu har du reseptet på minnnn vodkaa hick kakka
(!!Obs!! Kopiera gärna!)
Snälla spara nu receptet för jag börjar bli trött på att skriva ner de varje år.
Gör min kaka nu.
1 dl socker
1 tsk bakpulver
1 dl vatten
1 tsk salt
1 dl brunt socker
1 pressad citron
4 stora ägg
En näve nötter
1 liter Vodka
2 dl torkad frukt
Provsmak 1 dl vodka så de är ok kvalitet på den.
Ta fram en stor skål.
Prova vodkan igen så för att veta att de är hög kvalitet på den och börja om från början på receptet.
Sätt igång mixern, slå smöret i en stor fluffig skål, tillsätt 1 tsk socker och fluffa allt igen tills de är slått, om du är så här långt är det att bäst att prova vodkan igen så den verkligen är ok, ta ett större glas så du är säker.
Stäng av mixgrejen.
Slå sönder 2 ägg och häll i skålen.
Släng ner den torkade frukten i skålen.
Ta upp frukten från golvet och tvätta av den, försök nu lägga i den bit för bit samtidigt som du räknar så de stämmer.
Mixa igång.
Om den fuktade torken sätter sig på degknåradna bänd loss med en mejsskruvel.
Testa vodkan de misnkar risk för halsflujs.
Seeeeen...
Sikta 2 dl salt över ellet nått.
Testa vokdans styrka igen.
Byt citronen mot saft som du presasr.
Sila nötterna.
Tillsät ett bord.
Och lite sockr ellr nåttt du hittar.
Smörj in ugnen.
Vrid kakan tıll 360 garder och fösrök att stå raktt.
Gömm inte slänga mixern.
Släng schkååå.len ut genom frönster.
Drrick uop vokdnan torka eftrfe dig på bodrdet med jycken eller nåt annat djur du hittar rantandes på golvet ätandes furkten du glömed ta opp o lägga i skåln som du kastat. Så nu har du reseptet på minnnn vodkaa hick kakka
(!!Obs!! Kopiera gärna!)