Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag försöker härja upp sambon ur sängen så att vi kan ta en pittoresk matshoppingrunda i solen. Men eftersom livet sällan är pittoreskt så får jag bara ett grötigt och irriterat "va' ä're?" som respons.
Hoppar in här i jakt på tips. Har sedan en tid tillbaka börjat få halsbränna av lök vilket gör att jag undviker den totalt nu. Men finns det nån väldigt mild lök man kanske kan våga sig på? Silverlök?
Ja! Jag tänker alltid att jag borde gilla det men nä, det blir liksom aldrig mer än okej (om ens det).
Så hur sjutton gör en för att det ska bli ätbart iaf?
Det finns färdigkokt .Förbereder för bokcirkelmiddag ikväll. Det blir små krustader med soltorkade tomater och brieost och lite rosa bubbel först, sedan jordärtskockssoppa på hemodlade skockor och till efterrätt blir det banoffepaj. Aldrig testat pajen förut, men det verkar ju rätt enkelt. Förutom det eviga kokandet av konservburken...
Det finns färdigkokt .
Det finns färdigkokt .
... baconlindad sparris .... Jag min grilltunna med lock!