Såklart!
Mungbönsbiffarna gör jag ungefär efter
det här receptet, men jag har bara kokta mungbönor och inte linser. Har i en finhackad lök som jag mixar ihop med bönorna också, brukar skippa curryn och har istället dijon och sambal oelek. Och någon grön färsk krydda, basilika eller persilja oftast. Fiberhusk har jag bytt ut mot några matskedar sojamjöl men det går nog med andra mjöl också. Och mer bönor än vad det står i receptet
Sötpotatisen gjorde jag precis som klyftpotatis i ugn. Chipotlemayon var köpt på flaska men går nog att googla efter recept om man vill göra själv. Såsen var en burk lätt creme fraiche blandad med ca 1 dl stark mango chutney. Ärtstompet görs på 4 dl ärtor (frysta, tinade) som jag mixar och sedan blandar med med 1 dl finhackad mandel, en rejäl skvätt olivolja och citronsaft, ungefär en halv citron. Smaka av med nymald peppar och flingsalt!