Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag fick en ekolåda innehållande:
Gul lök (Sverige)
Blomkål (Sverige)
Rödbetor (Sverige)
Majs (Sverige)
Mangold (Sverige)
Morötter (Sverige)
Blekselleri (Sverige)
Palmkål (Sverige)
och en dito svensk grönkål.
Vad skulle ni göra? Har en ruskigt bra utbud hemma av diverse, så alla förslag välkomna, utom lätt förvällda grönsaker med lite salt, peppar och smör. Här rockas det med kryddor, ju mer desto roligare.
Rökt ost - den där runda med brunt vax? Hyvlar eller river du den då? Eller är det en färdigriven? Jag har letat efter riven rökt ost men inte hittat det här. Jag köpte det i Frankrike, där fanns det såklart eftersom det är cheesehomeland...om det finns här blir jag lycklig!Hemlagad pizza med fikon, rökt ost och ruccola. Torrt och aptrist.
Rökt ost - den där runda med brunt vax? Hyvlar eller river du den då? Eller är det en färdigriven? Jag har letat efter riven rökt ost men inte hittat det här. Jag köpte det i Frankrike, där fanns det såklart eftersom det är cheesehomeland...om det finns här blir jag lycklig!
"Den" som i påse riven rökt ost? Märke?Särbon köper den på den minimala närmaste Ica-butiken (och när jag säger minimal menar jag det!).
"Den" som i påse riven rökt ost? Märke?
Ja, men den finns ju i varenda ostdisk, det vet jag ju. Det var riven rökt jag undrade om hen använde och om det fanns och köpa eller om det var den här vanliga med brunt vax.Måste kolla men den är inte riven utan den med brunt vax.
Ja, men den finns ju i varenda ostdisk, det vet jag ju. Det var riven rökt jag undrade om hen använde och om det fanns och köpa eller om det var den här vanliga med brunt vax.
Rökt ost - den där runda med brunt vax? Hyvlar eller river du den då? Eller är det en färdigriven? Jag har letat efter riven rökt ost men inte hittat det här. Jag köpte det i Frankrike, där fanns det såklart eftersom det är cheesehomeland...om det finns här blir jag lycklig!
Aha, det var den alltså. Ja, den osten är ju ganska torr så den krämar nog inte till pizzan så vidare mycket. Men jag kan absolut tänka mig att den är god att ha utöver annan ost som smaksättare.Den med brunt vax. Jag varken hyvlar eller river, jag skär små bitar jag lägger på. Jag gillar inte pizza med tomat, så jag lägger bara allt jag vill ha direkt på degen. Den brukar bli god, men jag brukar ha lite mer på den. Massa kryddgrönt hjälpte inte igår.
Dubbel dubbel