Att du gör det frivilligt är ju det mest störda!Det är inte så att han ber mig att laga mat. Då skulle jag nog inte göra det alls
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Att du gör det frivilligt är ju det mest störda!Det är inte så att han ber mig att laga mat. Då skulle jag nog inte göra det alls
Att du gör det frivilligt är ju det mest störda!
Att göra kärleksmums veckan innan en sådan operation är avancerat utstuderad självspäkning!Kanske att jag njuter lite av att plåga mig själv?
Så jag kan vältra mig i hur synd det är om mig som måste lukta på god mat varje dag?
den ätande partnern.
Jag har funderat över @lil-sis senaste inlägg vem denna "han" är, då det är lite ovanligt formulerat, men jag har antagit att det handlar om ett barn!Det är inte så att han ber mig att laga mat. Då skulle jag nog inte göra det alls
@lil-sis , vilken - jag vet inte vad man ska kalla det - självdisciplin?! du har!Aldrig att jag hade ställt mig och lagat mat varje dag som jag inte själv "får" äta
Akut kris coming up!
Jag har lovat ordna en buffé(hallå, vad tänkte jag?) åt en kär vän som har anledning att fira men som går på knäna redan. Eftersom jag är ledig helgen det gäller och hen har varit en klippa för mig lovade jag att rycka in. Jag kommer få handräckningshjälp, men får planera och rodda det mesta själv.
Kan ni hjälpa mig att spåna? Jag är ungefär lika härdsmält som min polare just nu efter att ha läst femtusen recept, ungefär.
Det ska vara
-vegetariskt
-så billigt som möjligt
-det mesta ska funka kallt/ljummet
-för 25-30 personer
Arbetsinsatsen ska vara rimlig för en(och en halv) person. Jag kommer kunna förbereda en hel del, men då i mitt hem och min kyl/frys är minimal. Vi kommer sedan vara hemma hos min vän, så det kommer finnas ett vanligt(mindre) kök.
Hittills har jag kommit fram till att det vore trevligt att servera något varmt(det är trots allt höst), en soppa eller en gryta, men då ska det till en som tål att hållas varm.
Det borde finnas ett tema, en röd tråd? Eller? Kanske räcker att allt är gott?
Akut kris coming up!
Jag har lovat ordna en buffé(hallå, vad tänkte jag?) åt en kär vän som har anledning att fira men som går på knäna redan. Eftersom jag är ledig helgen det gäller och hen har varit en klippa för mig lovade jag att rycka in. Jag kommer få handräckningshjälp, men får planera och rodda det mesta själv.
Kan ni hjälpa mig att spåna? Jag är ungefär lika härdsmält som min polare just nu efter att ha läst femtusen recept, ungefär.
Det ska vara
-vegetariskt
-så billigt som möjligt
-det mesta ska funka kallt/ljummet
-för 25-30 personer
Arbetsinsatsen ska vara rimlig för en(och en halv) person. Jag kommer kunna förbereda en hel del, men då i mitt hem och min kyl/frys är minimal. Vi kommer sedan vara hemma hos min vän, så det kommer finnas ett vanligt(mindre) kök.
Hittills har jag kommit fram till att det vore trevligt att servera något varmt(det är trots allt höst), en soppa eller en gryta, men då ska det till en som tål att hållas varm.
Det borde finnas ett tema, en röd tråd? Eller? Kanske räcker att allt är gott?
God couscoussallad, röror och bröd? Åt det libanesiska hållet?
Soppa är ljuvligt tycker jag, linssoppa, grönsakssoppor på rotfrukter, goda röror att ha på bröd...
Det går ju att göra mycket med svamp är min spontana idé samt att titta mot Mellanöstern, de har mycket gott och vegetariskt.
Beträffande allergier har jag inte fått några direktiv, men jag tänker att det inte skadar att ha tex mejeriprodukter bredvid där det går och utesluta nötter till förmån för frön.Om allergi är ett problem, så kan ju morotssoppa vara lösningen? Budgetvänligt också. Yoghurtröror att klicka i, flera olika, tex saffran, harissa, ingefära, pepparrot.
Rostade pumpakärnor och andra frön, blandade eller var för sig med olika kryddning.
Krutonger på olika sorters bröd.
Goda kuvertbröd och tillbehör till dem: tapenade tex. Färskost.