Sv: Tittar in i ditt kök - del 6
Jag ska testa Combino. Har lite fullkornsspagetti kvar från Barilla, som jag äter upp idag. Zetapaketet jag köpte måste jag nog kasta. Sen ska jag prova Combino, min närmaste Lidl har den.
De har även en sort som heter Biotrend, men jag har mycket dåliga erfarenheter av miljömärkena när det gäller pasta. Jag fick nog något slags trauma i min ungdom, tror jag. Jag är en mycket sämre ekologisk kund än man kunde tro, mest beroende på att jag var en "early adapter" och därför har ätit och druckit mig igenom väldigt många väldigt äckliga men välmenta produkter medan jag var i ung och påverkbar ålder.
Min närmaste Hemköp har pasta från Saltå kvarn, men jag handlar helst inte av antropologföretag, och så är det det där med mitt trauma vad gäller ekologiska märken och pasta.
Jag märker att detta med Barillabojkotten går mig på nerverna. Jag är ju kolhydratnarkoman och avser inte att ändra på det.