Sv: Tittar in i ditt kök - del 6
kl
Igår lagade jag och min sambo ankbröst med körsbärssås med wasabi i och jordärtskocksgratäng. Ankan blev tyvärr lite övergjord då vår termometer tydligen inte fungerade så bra som vi trodde. Men överlag var det gott! Såsen känns rätt konstig när man häller i körsbär och wasabi men det funkar otroligt bra ihop. Roligt att laga anka igen också, det har jag bara gjort en gång tidigare.
Till förrätt blev det räk- och kräftsoppa som tillagades på en fond av räk- och kräftskal. Mycket gott.
Vitt vin till förrätten och rött till varmrätten.
kl
Igår lagade jag och min sambo ankbröst med körsbärssås med wasabi i och jordärtskocksgratäng. Ankan blev tyvärr lite övergjord då vår termometer tydligen inte fungerade så bra som vi trodde. Men överlag var det gott! Såsen känns rätt konstig när man häller i körsbär och wasabi men det funkar otroligt bra ihop. Roligt att laga anka igen också, det har jag bara gjort en gång tidigare.
Till förrätt blev det räk- och kräftsoppa som tillagades på en fond av räk- och kräftskal. Mycket gott.
Vitt vin till förrätten och rött till varmrätten.