Sv: Tittar in i ditt kök - del 6
Det låter underbart, Hyacinth!
Här blir det lammfärsbiffar som jag tror att jag kryddar med en massa citronmeliss och mynta, kikärtssallad med massor av slätbladig persilja i, vildris med lite hackade grönsaker, en god fetaost, oliver och gott öl. Jag har köpt lite blandade sorter, från S:t Erik, Oppigård och någon mer.
Öl därför att den vuxna av gästerna föredrar öl framför vin, och för att det absolut inte är läge för särskilt mycket alkohol.
Det låter underbart, Hyacinth!
Här blir det lammfärsbiffar som jag tror att jag kryddar med en massa citronmeliss och mynta, kikärtssallad med massor av slätbladig persilja i, vildris med lite hackade grönsaker, en god fetaost, oliver och gott öl. Jag har köpt lite blandade sorter, från S:t Erik, Oppigård och någon mer.
Öl därför att den vuxna av gästerna föredrar öl framför vin, och för att det absolut inte är läge för särskilt mycket alkohol.