Sv: Tittar in i ditt kök - del 6
Tack! Jag blev lite blind och såg mest allt jag inte kan äta, men du har rätt! Min skalle blev tom eftersom typ allt jag lagar börjar med lök, men mycket av min vardagsmat har varit inspirerad av diverse asiatiska kök och med lite modifieringar kan jag ju fortsätta med det. Baljväxterna får vänta lite, men så småningom tänker jag prova mig fram med jäsning innan kokning.
Jag tror att du skulle kunna äta en hel del asiatisk mat, om du gillar det? Det är mycket ovanjordsväxter, och de bönor som förekommer är i regel jästa. Surkål och kimchi är väl också rätt lättsmält, eftersom det är mjölksyrat? Ris är ju oftast snällt mot magen, tänker jag.
Tack! Jag blev lite blind och såg mest allt jag inte kan äta, men du har rätt! Min skalle blev tom eftersom typ allt jag lagar börjar med lök, men mycket av min vardagsmat har varit inspirerad av diverse asiatiska kök och med lite modifieringar kan jag ju fortsätta med det. Baljväxterna får vänta lite, men så småningom tänker jag prova mig fram med jäsning innan kokning.