Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
"Tog en googling och någon syra av citron eller vinäger verkar behövas också, finns många recept. Mmm nu blev jag så sugen på en god caesarsallad... men ikväll blir det spaghetti och köttfärssås på älgfärs!
Gjorde en supergod älgstek i helgen, utgick från Per Morbergs slottsstek och det blev ljuvligt. Han kan sina grejer! Till efterrätt smörstekta äpplen med havregryn, socker och kanel, intogs med vaniljglass. Det goda ligger i det enkla, eller hur?
"
I en Ceasardressing har jag alltid
anchovy (annorlunda an Svensk ansjovis)
garlic
en stor agg gula
Lemon juice
Dijon mustard
Vegatable oil
och fin riven parmesan.
Har har det inte lagats nagot spannande pa lange, just nu har vi resten av en "blomkals mac 'n' cheese" i kylskapet. Den var tankt att vara i Lousiana, Cajun stil, men den blev lite for tam for det. Den blev dock himla god, sa nu vet jag att jag behover ha i mer hot chili nasta gang.
Jag har dock hittat ett (Svenskt!) recept pa ansjovis brulee som ska testas till valnatten, nar vi ska ha massor med gott att ata och dricka. Jag funderar pa jalapeno poppers och Louisiana style kraftor stjartar som "finger food".
Forra aret gick jag isang langt innan det var klart, det gick ju ganska fort att se vart det lutade. Jag har ALDRIG forut gett upp innan det var klart vem som vann ... men skulle det luta fel i ar ocksa ger jag upp igen och gar och lagger mig och "biter i kudden" da jag inte orkar se elandet med "den Orange mannen".
Tack för tipset! Det är just nu i ugnen Har gjort rödbetssallad och vitlöksbröd till.Min fiskfavorit just nu är laxpytt i ugnen med pepparrotskräm. Dela och ugnsrosta potatis, purjo, palsternacka och zucchini. När det är nästan klart, toppa med bitar av lax och frysta sojabönor. I såsen blandar man gräddfil, örter och riven pepparrot.
Ikväll blir det kycklingklubbor i ugn med pumpaklyftor och säkert något mer, kanske broccoli som behöver plockas och ätas. Sugen på nåt göttigt också men vet inte om jag orkar laga ihop nån efterrätt, får ju dock pumpa över...
Gott! Min pumpa blev supermjuk, måste lära mig att skjutsa in den på full grill direkt. Den blir ju klar så snabbt men det är godast om kanterna blivit lite knaprigt brända. Vi gjorde en kall sås på creme fraiche med vitlök och olika kryddor.Vi körde också kycklingklubbor i ugn ikväll.
Till det hade vi blomkålsmos, sallad med vinägrett och grillsås: Rays Honey Barbecue. Jättegott!