Hyacinth
Trådstartare
Jag har ännu inte gjort egen. Beskriv gärna din bowl sedan!
Vi bottnade med ljumna risnudlar, eftersom barnen älskar risnudlar. Barnen åt sina nudlar färgade med blå spirulina, om man är lagd åt det hållet. Nudlarna fick en marinad av japansk soya, mirin, sesamfrön och misopasta. Jag picklade rödlök, mandolinade broccoli (som jag hällde kokande vatten över och sen citron och salt) morötter, rättika och en liten ynklig daikon från landet. Avokado är ruskigt gott till, så det också och soyabönor.
Rostad lök, nötter och sesamfrön i valfri mängd ovanpå. Som protein hade vi kylskåpsrensning, så det fanns rå lax, räkor, lite kyckling och rostbiff.
Jag brukar ställa fram wasabimajonäs, sriracha, nån liten limedip, alger mm. Tror jag fick med allt?
Eftersom det ska vara kul för alla så lägger jag gärna de starka kryddorna lite vid sidan av så man kan swacos-bygga själv.
Jag älskar ägg med suger på att tillaga ägg, så inget sånt.
Jag gör på samma sätt om vi gör färska vårrullar inser jag.