I dag blir det shakshuka av biff. Jag ser redan fram emot middagen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vegetariska korvar gjorda på kikärtor, gröna linser, limabönor och sötpotatis samt en massa goda kryddor. Bästa veggie-helfabrikatet jag nånsin ätit, det var så himla himla gott! Avnjöts tillsammans med bulgursallad och en kall yoghurtsås.
Tror tyvärr bara att de finns i UK, men de ser ut såhär i alla fall:Vilket märke kommer korvarna ifrån?
Jag blev lite inspirerad av det här. Blir pumpans innehåll som någon sorts spagetti av sig själv? Även om man halverar och gröper ur kärnor och lägger i fyllning och ungsbakar?Idag har jag experimenterat med ugnsrostade spaghettipumpa fylld med stekt lammkorv, äpple och fetaost. Liknar inte spaghetti direkt, men gott!
Den ska bli "som spaghetti" på något sätt har jag fattat det som, men vet inte riktigt hur.Jag blev lite inspirerad av det här. Blir pumpans innehåll som någon sorts spagetti av sig själv? Även om man halverar och gröper ur kärnor och lägger i fyllning och ungsbakar?
Jag har kollat lite recept, men jag får ingen klar bild av hur pumpan beter sig. Vill du förklara lite?