I fredags hade vi besök av SVÄRFAR och lagade laxsida i ugn, med tre sorters ris till (rött, råris, fullkornsris) och pappas fisksås. Chablis till och glass med lakristssås (hard topping! Godaste!) till efterrätt.
I lördags var jag på 30-årsfest och åt buffé och drack ohemula mängder bubbel och rödvin. Och badade i gryningen trots att havet i Åhus är minst 5 grader kallare än i Malmö.
Igår gick vi på pub och såg fotboll. Jag var i starkt behov av fet, salt mat och åt vegetarisk burgare med bacon och ost och pommes med extra sås.
I lördags var jag på 30-årsfest och åt buffé och drack ohemula mängder bubbel och rödvin. Och badade i gryningen trots att havet i Åhus är minst 5 grader kallare än i Malmö.
Igår gick vi på pub och såg fotboll. Jag var i starkt behov av fet, salt mat och åt vegetarisk burgare med bacon och ost och pommes med extra sås.