Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Visa bifogad fil 32691
En überhuslig middag, egenhändigt framvärkt.
Sabla massa squash, röd mangold, palmkål, diverse lök, nån rödbeta, potatis och massa färska kryddor. Råvarorna finns att beskåda i trädgårdstråden. SKORK och BARNET kompletterade med cecvapici-rester.
Hur smakar rädisbaljor ungefär? Gott eller typiskt en sån grej man äter för att inte behöva slänga något man mödosamt odlat fram?Äter tappert för att hålla jämna steg med rädisbaljorna och försöka begränsa frösådden för nästa år. Stekte dem med salvia. Fyndade lite nötfärs i frysen och gjorde biffar med diverse örter i. Och pasta.
Det senare, utan tvekan. Tìllagade går de att äta.Hur smakar rädisbaljor ungefär? Gott eller typiskt en sån grej man äter för att inte behöva slänga något man mödosamt odlat fram?
Vad är det, så där ungefär?Jag har varit sugen på att testa jollofris efter att ha läst ett par romaner som utspelar sig i Västafrika i år men glömt bort det lite, men så dök det upp i en TP-fråga under midsommar och i en podd imorse så nu var det dags! Otroligt gott. Vi hade stekta kycklingbitar till men det hade stått sig som ensam rätt också.
Visa bifogad fil 32746
Vad är det, så där ungefär?
Jag blev väldigt sugen på att smaka jollofris när jag läste min första roman avJag har varit sugen på att testa jollofris efter att ha läst ett par romaner som utspelar sig i Västafrika i år men glömt bort det lite, men så dök det upp i en TP-fråga under midsommar och i en podd imorse så nu var det dags! Otroligt gott. Vi hade stekta kycklingbitar till men det hade stått sig som ensam rätt också.
Visa bifogad fil 32746
Jag blev väldigt sugen på att smaka jollofris när jag läste min första roman av
Chimamanda Ngozi Adichie och nu undrar jag om jag inte måste göra slag i saken snart jag också! Vad roligt att du faktiskt kom loss och lagade det.
Brunsås är livet asså.Jag har fått storslaget beröm av plastBARNBARNET idag. Jag lagade det godaste han någonsin ätit!
Alltså. Så pannbifflika biffar av formbar färs som någonsin är möjligt. Enorma mängder brunsås-ish, gjord på iMat från Oatly, med mycket svamp i (den lille avstod från svamp). Och penne. Samt morotsstavar och körsbärstomater (för just de grönsakerna äter den lille).
Svindyr, jättegod chokladglass från Alvestaglass. Och jordgubbar och smultron som den lille själv fick skörda och snoppa. Mycket pedagogiskt med just snoppandet.
Måltiden som helhet fick högsta betyg. Vegan husmanskost ftw.
Gode tid. Nu utmattad och hinkar whisky framför Big little lies.
Lyssna på Oingo Boingo istället, så blir det roligare. Det funkar åtminstone för att filtrera bort en ingift, mansplainande släkting som är på besök.Visa bifogad fil 32764
Tröstar mig med sång och vin. Gud sig förbarme vad jag hatar att städa.
Det tycker även plastBARNBARNET.Brunsås är livet asså.