Ja, det är ju för hotellfrukostarna, bjudluncherna, bjudmiddagarna, KONFERANGSERNA och KONFERANGSROMANGSERNA man utbildar sig och jobbar. Resten kan kvitta.The perks of arbetslivet!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ja, det är ju för hotellfrukostarna, bjudluncherna, bjudmiddagarna, KONFERANGSERNA och KONFERANGSROMANGSERNA man utbildar sig och jobbar. Resten kan kvitta.The perks of arbetslivet!
Alltså som fellow russin-naan-fantast (JA, till huvudrätten!) så känner jag att jag måste gå in och ta den stackars pågen i försvar lite här faktiskt. Det kan helt enkelt vara så att han, precis som jag, dras till söta saker dygnet runt (och är han riktigt skarp så använder han detta som ytterst paneery raggningsreplik) och gladeligen äter fruktbröd till frukost, lunch och middag. Gärna med extra marmelad på.Okej tråden, jag har ett MATDILEMMA:
Nytt snyggt sällskap. Som på eget bevåg, på första ölträffen, lyfter frågan om de indiska restaurangerna på min gata.
(Paus för applåder, visslingar och pluspoäng)
Det finns tre stycken; mitt palak-hak, det haket som förra snygga-men-osympatiska-sällskapet gillade och det här tredje. Och han gillar det tredje! Vad ska jag göra? Jag har ätit där ett par gånger och det är ok. Hans favoriträtt är naanbrödet med mandel och russingojs i, som huvudrätt (!). Ändå kul och otippat, men han hade aldrig provat palak paneer, stort minus. DUMPA?
Och VAR är den kosmiska rättvisan i att detta TVÅ GÅNGER I RAD drabbar mig?
Jag blir allt mer övertygad om att omskolning är det enda rätta.Ja, det är ju för hotellfrukostarna, bjudluncherna, bjudmiddagarna, KONFERANGSERNA och KONFERANGSROMANGSERNA man utbildar sig och jobbar. Resten kan kvitta.
Tag då även arbetstiderna i beaktande, så att inte arbetet stör din dygnsrytm mer än absolut nödvändigt!Jag blir allt mer övertygad om att omskolning är det enda rätta.
Jag tänker mer att man kanske kan beställa 2-3 rätter gemensamt som huvudrätt, varav fruktbrödet är en. Och så äter båda parter av alla huvudrätter, som en liten matprovning (jfr vinprovning). Det tror jag MYCKET på som gemensamhetsskapande aktivitet!Alltså som fellow russin-naan-fantast (JA, till huvudrätten!) så känner jag att jag måste gå in och ta den stackars pågen i försvar lite här faktiskt. Det kan helt enkelt vara så att han, precis som jag, dras till söta saker dygnet runt (och är han riktigt skarp så använder han detta som ytterst paneery raggningsreplik) och gladeligen äter fruktbröd till frukost, lunch och middag. Gärna med extra marmelad på.
Kan ni kanske mötas halvvägs, och äta palak paneer med fruktbröd på hans ställe först och sedan på ditt? Det viktigaste tror jag är att ni är redo att kompromissa lite och att ni har en öppen kommunikation om saken. Annars vet ju alla hur det kan gå.
Ikväll blir det svensk tacos för hela slanten!
Såssås som det heter på svenska?Med salsasås?
Ja jag med!Jag blir allt mer övertygad om att omskolning är det enda rätta.
Men om en utgår från KONFERANGSTÄTHETEN i sitt yrkesval i första hand och därefter sådant som tillgång på gratispennor, så kanske arbetstider kan komma därefter och sådant som utvecklande arbetsuppgifter hamna någonstans ganska långt ner på listan. Det kan väl inte bli fel?Tag då även arbetstiderna i beaktande, så att inte arbetet stör din dygnsrytm mer än absolut nödvändigt!
Det är så många parametrar att ta hänsyn till för att arbetet inte helt ska ödelägga livet, att man sedan får ta det yrke som bäst klarar testet. Oavsett vilket det är.
Nu tycker jag du är negativ! Min vän inom ditt tilltänkta område forskar förvisso men hen var på KONGFERANGS på ett slott utanför Lyon i en vecka för en tid sedan. Och under våren är hen i Stockholm med övernattning i princip varje vecka så det finns ju potential!Skämt åsido, jag funderar på att byta yrke och skola om mig, så att säga, men KONFERANGSPOTENTIALEN i yrket jag tänker på ser ut att vara ännu sämre än i mitt tidigare. Risken för en halv skinkfralla och termoskaffe som förplägnad vid sammankomster är överhängande, om vi säger så)
Alltså som fellow russin-naan-fantast (JA, till huvudrätten!) så känner jag att jag måste gå in och ta den stackars pågen i försvar lite här faktiskt. Det kan helt enkelt vara så att han, precis som jag, dras till söta saker dygnet runt (och är han riktigt skarp så använder han detta som ytterst paneery raggningsreplik) och gladeligen äter fruktbröd till frukost, lunch och middag. Gärna med extra marmelad på.
Kan ni kanske mötas halvvägs, och äta palak paneer med fruktbröd på hans ställe först och sedan på ditt? Det viktigaste tror jag är att ni är redo att kompromissa lite och att ni har en öppen kommunikation om saken. Annars vet ju alla hur det kan gå.
Det är såklart mycket beroende av arbetsgivare. Den största möjliga är nog inte så KONFERANGSTÄT, kan jag tänka mig.Nu tycker jag du är negativ! Min vän inom ditt tilltänkta område forskar förvisso men hen var på KONGFERANGS på ett slott utanför Lyon i en vecka för en tid sedan. Och under våren är hen i Stockholm med övernattning i princip varje vecka så det finns ju potential!
Sjukt glad att den referensen gick hela vägen hem så att säga. Jag visste väl att jag kunde lita på den här tråden!Hahaha PANEERY
Vi kan väl vänta lite med att avgöra känner jag. Fast blir det fruktbröd dygnet runt är det en no-go!
Med salsasås?