Kallt, och så går du ut och äter den i solen.Jag har belugalinser och halloumi i lunchlådan. Ska jag mikra eller äta kallt?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Kallt, och så går du ut och äter den i solen.Jag har belugalinser och halloumi i lunchlådan. Ska jag mikra eller äta kallt?
Blev akuthungrig och hann inte se ditt svar innan jag åt. Valde mikro och det blev bra. (Fast mikron såg ut som om den fått vägglöss efteråt )Kallt, och så går du ut och äter den i solen.
Blev akuthungrig och hann inte se ditt svar innan jag åt. Valde mikro och det blev bra. (Fast mikron såg ut som om den fått vägglöss efteråt )
Jag tror att jag skulle kunna leva på linser. Särskilt de svarta som idag.
Ja det är ruskigt gott! Jag nöjde mig med att hälla dem färdigkokta i stekpannan där det redan låg stekt lök, och sedan ha på lite olivolja och vinäger.Belugalinser är mums! Jag gillar att blanda dem med mungbönor, balsamico, sockerärtor och paprika. Passar till allt.
Det blev lite ljummet, faktiskt. Jag hade vett på att ta ut lådan när jag hörde vägglössen leva rövare därinne.Såg detta för sent men jag hade mikrat dem lite ljumma sådär. Gillar också beluga! Tycker absolut att stekt halloumi går att värma efteråt också, men inte sådär rykande hett liksom.
Här blev det somrig lunch i gräset på gården, massa god sallad med hommous och lax.
Har varit och spanat i äggkartongen.
Men vännen då, känns det som.
Jösses. Kan inte du alltid gå på påsdiet? Det är underhållande, åtminstone för oss andra.Jag vet
Men fick en sån där känsla av att jag skulle äta ägg imorgon, och så var de slut. Har kontrollerat bara. Kanske skrivit mitt namn och nåt hotfullt på ett av dem...
Nejnejnej.@Koltrast för bövelen! Har du dumpat oss?
Nejnejnej.
Jag äter. Jag lovar.
Idag en stor hög snabbstekt grön sparris(himmelskt), ett lättstekt ägg och matvetesallad med rödlökoch en massa citronzest och bladpersilja i till lunch.
Middagen blev snarlik(dvs en väldig massa sparris), men utan matvete och ägg och med bönsallad istället. Bridgeblandning efteråt(den är verkligen inte så god nuförtiden. Varför?).
Edit: Och dijonsenap i vinägrett, såklart. Alltjämt hooked.
Jösses. Kan inte du alltid gå på påsdiet? Det är underhållande, åtminstone för oss andra.