Tittar in i ditt kök, del 11

Status
Stängd för vidare inlägg.
Såg detta för sent men jag hade mikrat dem lite ljumma sådär. Gillar också beluga! :d Tycker absolut att stekt halloumi går att värma efteråt också, men inte sådär rykande hett liksom.
Här blev det somrig lunch i gräset på gården, massa god sallad med hommous och lax.
 
Såg detta för sent men jag hade mikrat dem lite ljumma sådär. Gillar också beluga! :d Tycker absolut att stekt halloumi går att värma efteråt också, men inte sådär rykande hett liksom.
Här blev det somrig lunch i gräset på gården, massa god sallad med hommous och lax.
Det blev lite ljummet, faktiskt. Jag hade vett på att ta ut lådan när jag hörde vägglössen leva rövare därinne. :up:
 
PIPPIN fick en omelett med fetaost och massa grönsaker, jag åt en påååååååse. Tidigare idag en bar med smak av puffat ris, socker, knepig choklad och kanske jordnötter utan salt? Även produkttestat läskigaste shaken ever; Naturdiet jordgubb. Den åkte i soporna snabbare än snabbt. Imorgon ska jag äta ett ägg med hemgjort örtsalt vilket jag ser fram mot perverst mycket. Har varit och spanat i äggkartongen.
 
God lunch på mezeställe i sällskap bland annat med en ettåring som tydligt lät förstå att libanesiskt inte var hens grej. Jag var dock mycket nöjd med min portion, som råkade bli vegan av bara farten (troligen i undermedveten protest mot tråden på temat).

Middag: två surdegsmackor med getost, ärtskott och ett päron. Funderar på en macka med hallonmarmelad också.
 
Bönsallad i dag på två paket blandade ekologiska bönor och grönsakerna som fanns i kylen: romansallat, paprika, gurka... kanske något mer. Torrostade solroskärnor och fetaost i. Vinägrett. Rester av gårdagens baguette till.
 
@Koltrast för bövelen! Har du dumpat oss?
Nejnejnej.
Jag äter. Jag lovar.
Idag en stor hög snabbstekt grön sparris(himmelskt), ett lättstekt ägg och matvetesallad med rödlökoch en massa citronzest och bladpersilja i till lunch.
Middagen blev snarlik(dvs en väldig massa sparris), men utan matvete och ägg och med bönsallad istället. Bridgeblandning efteråt(den är verkligen inte så god nuförtiden. Varför?).

Edit: Och dijonsenap i vinägrett, såklart. Alltjämt hooked.
 
Nejnejnej.
Jag äter. Jag lovar.
Idag en stor hög snabbstekt grön sparris(himmelskt), ett lättstekt ägg och matvetesallad med rödlökoch en massa citronzest och bladpersilja i till lunch.
Middagen blev snarlik(dvs en väldig massa sparris), men utan matvete och ägg och med bönsallad istället. Bridgeblandning efteråt(den är verkligen inte så god nuförtiden. Varför?).

Edit: Och dijonsenap i vinägrett, såklart. Alltjämt hooked.


Jag saknar de där chokladgrejerna med nån geléaktig grej i.


Maten låter mycket god!
 
Status
Stängd för vidare inlägg.

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Tvättstugedrama
Tillbaka
Upp