Åt fransk bondsoppa till middag. Helt ok, men behöver hitta på något bättre substitut än rökt tofu till fläsket.
Karamelliserad lök med rökt salt?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Åt fransk bondsoppa till middag. Helt ok, men behöver hitta på något bättre substitut än rökt tofu till fläsket.
Jag har ätit krabbelurer till middag. Det avråder jag från. För det första är det alldeles för mycket socker i smeten, så det hela smakar lite som stekt sockerkaka. Sen ska man doppa hela härligheten i socker också (det avstod jag från). Det var gott med jordgubbssylt och grädde, visst var det det, men nästa gång ska jag göra dem mer matbetonade och lite mindre efterrättiga. Jag tänker kanske lite dinkelmjöl i, mer ägg och mycket mindre socker, inget vaniljsocker. Det skulle nog bli ganska bra fejk-blinier av det!
Jag tycker makrill gör sig bäst på vårkanten ihop med nyskördade rädisor, morötter, fin sallad, färskpotatis, sparris (och kanske ev lite krutonger på kavring-ish ). Samt dressing, typ som den här:Jag tycker det är ursvårt att komma på en vettig måltid med rökt makrill, eftersom en massa saker skär sig mot det smakmässigt.
Men jag vill äta makrill NU! Dessutom tror jag inte att den jag har i kylen håller ända till våren, om inte den senare rappar på ordentligt.Jag tycker makrill gör sig bäst på vårkanten ihop med nyskördade rädisor, morötter, fin sallad, färskpotatis, sparris (och kanske ev lite krutonger på kavring-ish ). Samt dressing, typ som den här:
http://alltommat.se/recept/varsallad-med-rokt-abborre/
Då tycker jag att du ska reklamera makrillen! Inte hålla?! Vad är det då för mening att röka om den inte håller (för jag hoppas verkligen inte att du har våren i kylen! släpp ut den genast i så fall!!)Men jag vill äta makrill NU! Dessutom tror jag inte att den jag har i kylen håller ända till våren, om inte den senare rappar på ordentligt.
Går det att hitta rökt makrill i butikerna så här års? Jag blev så väldigt sugen på en sån.Men jag vill äta makrill NU! Dessutom tror jag inte att den jag har i kylen håller ända till våren, om inte den senare rappar på ordentligt.
I övrigt låter det mycket bra. Och gott.
Jag har ätit krabbelurer till middag. Det avråder jag från. För det första är det alldeles för mycket socker i smeten, så det hela smakar lite som stekt sockerkaka. Sen ska man doppa hela härligheten i socker också (det avstod jag från). Det var gott med jordgubbssylt och grädde, visst var det det, men nästa gång ska jag göra dem mer matbetonade och lite mindre efterrättiga. Jag tänker kanske lite dinkelmjöl i, mer ägg och mycket mindre socker, inget vaniljsocker. Det skulle nog bli ganska bra fejk-blinier av det!
Äsch, sedan bra-vän-är-kåt-tråden har min bild av dig förändrats.