Samma här, planerar en hummerpasta med citron och salvia.Jag fattar inte hur vi ska överleva veckan! Till all lycka är jag ledig imorgon och kan passa på att äta ikapp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Samma här, planerar en hummerpasta med citron och salvia.Jag fattar inte hur vi ska överleva veckan! Till all lycka är jag ledig imorgon och kan passa på att äta ikapp.
Det är det! http://www.naturskyddsforeningen.se...ument-media/2009_jordbruk_mat_sojarapport.pdf Kolla särskilt stapeldiagrammet på sidan 4.Är det försvarbart att äta så mycket sojabönor undrar jag.
Det är det! http://www.naturskyddsforeningen.se...ument-media/2009_jordbruk_mat_sojarapport.pdf Kolla särskilt stapeldiagrammet på sidan 4.
Edamamebönor är mums. Väldigt goda att mosa till en vackert grön röra också.
Jag har totalt snöat in på ... Edamamebönor! Varför kände jag inte till dem tidigare? Nu är jag nästan besatt av dem, familjen får dem inblandade i stort sett i alla rätter jag lagar, själv kan jag (nästan...) äta dem som huvudrätt! SÅ goda och med det där underbara tuggmotståndet som jag ofta saknar i vegetarisk/vegansk mat.
Jag blev tvungen att kolla vad de egentligen är; tidigt skördade sojabönor. Är det försvarbart att äta så mycket sojabönor undrar jag. Antagligen går besattheten över, men under tiden...
Gurpi??Håller med - de är jättegoda!!! Utomlands brukar man få dem tillsammans med sushi, men det är inte lika vanligt här i Sverige verkar det som.
Gjorde underbara fynd i frysen ikväll: gurpi och kantareller! Vi gjorde var sin "stomp" med västerbottensost till (min med blomkål och makens med mandelpotatis) samt en rödvinssås. Hade tyvärr ingen renbuljong till såsen, men "avrundade" den med att hälla i fettet vi stekt gurip:n i så att det ändå blev rensmak på den.
MUMS var bara förnamnet!!!
Gurpi??
(PS. Mailade Serendipity nyss.....!!!!)
Citron, olivolja och vitlök typ. Det mesta blir nog gott i; timjan, dill etcVad brukar du krydda röran med?