R
Raderad medlem 19815
Eller hur! Eller var åtminstone.Åh, sånt är hemskt. Jag snusar vid sådana tillfällen för att slippa känna som att jag står i skamvrån. Rökning (utomhus) är en social aktivitet!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Eller hur! Eller var åtminstone.Åh, sånt är hemskt. Jag snusar vid sådana tillfällen för att slippa känna som att jag står i skamvrån. Rökning (utomhus) är en social aktivitet!
Julbord alltså, dessa kan ju variera en hel del beroende på traditioner, men det är snudd på obligatoriskt med för mycket mat och en nästan äcklig mättnadskänslaJag har ätit mycket traditionellt men gott julbord. Bäst var sillen, den rökta laxen, samt Janssons. Åt naturligtvis för mycket.
Tack! Jag trodde att gado-gado helt enkelt betydde jordnötssås. Nu ska jag begrunda recepten.Svaret på frågan är den indonesiska rätten gado-gado. Googla så får du receptet!
Julbord alltså, dessa kan ju variera en hel del beroende på traditioner, men det är snudd på obligatoriskt med för mycket mat och en nästan äcklig mättnadskänsla
Julbord alltså, dessa kan ju variera en hel del beroende på traditioner, men det är snudd på obligatoriskt med för mycket mat och en nästan äcklig mättnadskänsla
Våra katter ÄLSKAR räkor! Faktiskt till den grad att de tolkade kastanjerna som räkor härom veckan.Jag har äntligen fått färska räkor! Särbon åkte hit via Göteborg igår för att få sin julklapp av arbetsgivaren (en låda med lax i olika former ) så han köpte med sig räkor. De var små men goda. Ena katten blev heltokig och tiggde så det var pinsamt
Våra katter ÄLSKAR räkor! Faktiskt till den grad att de tolkade kastanjerna som räkor härom veckan.
Fattar inte hur djur med bra luktsinne kan ta så fel. Fattar inte heller hur de kan begripa att både räkor och kastanjer skalas.
Linus äter inte räkor. Han älskar gräddost.
Sån är min katt med, vi kallar honom för Carl-JanLinus äter inte räkor. Han älskar gräddost.
I full färd med någon sorts variant på gado gado, efter tips i tråden. Böngroddar, gröna sojabönor, vitlöksstekt spenat, stekt lök (stekt länge) och hårt stekt tofu som jag hade marinerat i japansk soja underifrån och lime ovanifrån, så att säga. (Tofun låg i ett platt lager på en platt tallrik som jag hade bottnat med sojan och sedan skvätte jag pressad lime över tofun.) Och en egenhändigt tillverkad jordnötssås som jag tror kan få godkänt. Jasminris till.
Bryter det sydostasiatiska (eller vad det nu är) med rött vin, italienskt och ekologiskt.