Vet inte hur grovt du är ute efter men de där havre-kesobullarna jag gjorde lite längre upp i tråden var saftiga och fiberstinna. Inte precis något fröbröd dockUndrar om någon sitter på ett riktigt gott recept, på ett grovt saftigt bröd?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vet inte hur grovt du är ute efter men de där havre-kesobullarna jag gjorde lite längre upp i tråden var saftiga och fiberstinna. Inte precis något fröbröd dockUndrar om någon sitter på ett riktigt gott recept, på ett grovt saftigt bröd?
Tack, ska kika på det.Vet inte hur grovt du är ute efter men de där havre-kesobullarna jag gjorde lite längre upp i tråden var saftiga och fiberstinna. Inte precis något fröbröd dock
Vanliga i styck-formar eller som rutor?Jag har en kollega som älskar mazariner så jag har tänkt baka det. Någon som sitter på något toppenbra recept?
Vanliga i styck-formar eller som rutor?
Jag har gjort det här fast utan hallonJag har köpt sådana folieformar så helst styck
Jag har gjort det här fast utan hallon
https://mittkok.expressen.se/recept/mazariner/
Jag tycker dom har blivit bra iaf!Det är det recept jag har googlat fram så fint att du har provat
Jag tycker dom har blivit bra iaf!
Drömmar kan jag. Men har du bara i olja i dina? Jag har olja och smör. Och hemligheten är att vispa smör och socker jättelänge.. längre än man tror.Vet någon i tråden hur man lyckas med mintkyssar och drömmar (de med olja i)? Jag gör det inte .
Har smör i också! Använde matberedare med plast"knivar" då jag inte har någon elvisp för tillfället. Ska göra kaksmulor av drömmarna men skulle ändå vilja kunna lyckas med dem .Drömmar kan jag. Men har du bara i olja i dina? Jag har olja och smör. Och hemligheten är att vispa smör och socker jättelänge.. längre än man tror.
Vill ha, vill ha, vill ha!Har provat göra mazariner för första gången! Gjorde efter receptet som länkade till tidigare här i tråden, detta: https://mittkok.expressen.se/recept/mazariner/
Blev goda!
Visa bifogad fil 66914