Och jag som tänkte föreslå att bryta ut detta, och döpa tråden till "Saker som ni inte fattar alls".
Smör är just smör och ingenting annat än smör.
Smör går utmärkt att bre på smörgås - även mjukt franskbröd - eftersom en öppnad förpackning förvaras i rumstemperatur. Så gjorde man förr, innan kylskåpet var uppfunnet - så funkar det även idag.
Bregott kan närmast beskrivas som en smör-wannabe.
Det funkar att ha på smörgås, om det inte finns smör att tillgå. Men det gör inte Bregott till smör, trots att det innehåller smör. Förutom rapsolja, innehåller Bregott vatten - faktiskt mer vatten än smör, om man har valt Bregott Mellan. (det ser man tydligt om man brer Bregott Mellan på knäckebröd.)
Människor som köper Bregott köper också vatten med det högsta literpriset i landet.
Margarin är inte smör. På precis samma sätt som Oatlys mjölkersättning inte är mjölk.
Lätta klassas inte ens som födoämne, med sin palmoljeblandning.
Efter att TV-licensen hamnat på skattsedeln, åker före detta TV-licens-tjänstemän runt i landet och lägger sniglar på ögonen åt människor som köpt Lätta.