Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Har provat det också (sen jag fick tips när jag hjälpte till i köket på en tävling), var riktigt gott på rostad macka, fast inget jag kan ha med på jobbet. Dock ej provat på "vanlig" macka än.
Äger ingen termos, eller tja ingen jag kan ha med mig i alla fall. Korv går förvisso att ha med kall.Jag har inte läst hela tråden så förlåt för ev. repris.
Korv i termos med hett vatten och sen göra pulvermos av vattnet?
Matigare macka: långtradarmacka, stekt ägg och köttfärsbiff eller kanske stekt korv?
Jag hade nog köpt en vattenkokare som funkar i bilen, löser en del ganska enkelt och för liten kostnad för att testa och se om det är något som är rätt för dig.
Hmmm, känns som det är dags att köpa hem lite ägg och prova.Det är jättegott på typ vetebröd eller lingongrova tycker jag
Jag vet redan det där, men litar ej på det, en kollega satte sin matvärmare i fel uttag så maten brände nästan, en annan kollega eldade upp fläkten på sin kylväska, inte lätt att se vilket uttag som är 12 volt och vilket som är 24 volt när de ser likadana ut, därför bättre att va på den säkra sidan.Kom att tänka på en sak. Cigaretttaändaruttaget både i Volvon, Mercan och Scanian jag körde var 12v även om bilen i sig var 24 volt. På någon av dem så fanns även 24v-uttag men det såg annorlunda ut.
Hmmm, känns som det är dags att köpa hem lite ägg och prova.
Var ju värre förståss. Blir att ha med mätare med då! Jag eldade inte upp någon telefonladdare iallafall.Jag vet redan det där, men litar ej på det, en kollega satte sin matvärmare i fel uttag så maten brände nästan, en annan kollega eldade upp fläkten på sin kylväska, inte lätt att se vilket uttag som är 12 volt och vilket som är 24 volt när de ser likadana ut, därför bättre att va på den säkra sidan.
Äger ingen termos, eller tja ingen jag kan ha med mig i alla fall. Korv går förvisso att ha med kall.
Långtradarmacka? Vad är det för slags macka? Första gången jag stöter på ordet.
Har funderat på vattenkokare av andra anledningar, men just nu känns det inte aktuellt.
Det är inget fel på vetekakor. Det bästa är väl om du varierar brödsort. Variation är alltid bra för att få i sig all näring man behöver!Det jag gillat med rågkusarna är att de känns lite nyttigare än vetekakan, men samtidigt varierar jag lite på mackorna för att det inte ska bli enformig, även ätit lingongrova, lite lättare att äta än rågkusarna men går inte ner lika lätt som vetekakan.
kanske borde se om affären har det där brödet man kan rosta (minns inte riktigt vad det hette, rasker eller nått), älskar rostade mackor med marmelad och ost, kan ju va något att äta på kvällarna innan sängen.
Gör storkok och så lämnar du några lådor i kylen men de flesta fryser du in. Då får du efter några matlagningstillfällen olika rätter i frysen att välja mellan och kan variera!Sallad är jag kräsen på, men äter lite, ägg äter jag, makrill äter jag mer än gärna kan äta det direkt ur konserven utan mackor, tonfisk är ingen höjdare.
De enda storkoken jag klarar av att göra (och som även är gott att äta kallt) är typ ugnsstekt falukorv, lasagne och köttfärssås, däremot tröttnar jag väldigt fort på det om jag inte har mer att variera mellan, blir ju att jag äter samma i flera dagar då.
Men du kanske måste förbättra dina förutsättningar för att få en bättre mathållning?Det är 3 "dubbel mackor" på en dag, ibland 4 och sen färdigrätt när jag kommer hem. I nuläget ligger de endast i en plastpåse, som knappt tar någon plats alls.
De få gånger jag haft med mig "riktig" matlåda har det varit riktigt knöligt och opraktiskt då den ej fått plats i väskan och lätt ramlar ut.
Sen tror jag inte att en kylklamp eller kylväska magiskt kommer ändra något, därav anledningen att jag söker andra alternativ med de förutsättningarna jag har.
Skala med plasthandskar då?Jag får blåsor på händerna av potatisskalaren och det gäller den "gamla potatisen" den man bör skala, inte färskpotatisen.
Ja eller något annat. TS vill ju lösa detta men kan inte av någon anledning.@TheRedLightning Mitt intryck av din tråd (och tidigare mattråd/-ar) är att problemet inte handlar så mycket om själva ätandet, utan om fix idéer och brist på problemlösning. Kanske skulle du ha nytta av att arbeta med det litegrann? Istället för att tänka tusen tankar om varför något är omöjligt - bara gör, testa och se hur det blir.
@TheRedLightning Mitt intryck av din tråd (och tidigare mattråd/-ar) är att problemet inte handlar så mycket om själva ätandet, utan om fix idéer och brist på problemlösning. Kanske skulle du ha nytta av att arbeta med det litegrann? Istället för att tänka tusen tankar om varför något är omöjligt - bara gör, testa och se hur det blir.
Precis. Eller koka potatisen med skalen på, och skala efteråt med en vanlig matkniv/bordskniv.Skala med plasthandskar då?
Eller köp en annan skalare.