Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Jag gjorde gazpacho i torsdags kväll och den har av olika anledningar inte blivit uppäten. Den har stått i en 4 gradig kyl hela tiden. Tror ni den är okej att äta? Märks det på smaken annars?
Med tanke på att den inte innehåller kött, så ja. Grönsaker brukar ju hålla sig rätt länge i en kyl, så jag ser ingen anledning att den inte skulle vara ok!
Kropp & Själ
Jag tror att jag "gått i väggen". I lördags gick ett av akvarierna här hemma sönder och så även jag. Det kändes som att allt rasade runt...
Cookies används för olika funktioner, trafikanalys, innehållsanpassning och annonser. Information om din användning av vår webbplats vidarebefordras till de sociala medier, annons- och analysföretag som vi samarbetar med. De kan kombinera informationen med annan information du tillhandahållit eller de har samlat in när du har använt deras tjänster. Våra regler och sekretesspolicy gäller. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du detta.