Aha är du kvar på jobbet emellan. Då blir det långa dagar där.Jag kan inte laga mat på jobbet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Aha är du kvar på jobbet emellan. Då blir det långa dagar där.Jag kan inte laga mat på jobbet.
Det kanske fungerar beroende på jobb. Jag fixar det inte pga jobbar på industri och jobbar tungt. En del på jobbet äter inte före jobbet och jobbar 2 h 40 min utan mat i magen tex. Sambon äter inte före jobbet.
Aha är du kvar på jobbet emellan. Då blir det långa dagar där.
Ni som säger att ni inte skulle ätit före jobbet, fungerar ni verkligen med fyra timmars arbete utan någon form av mat? TS kör buss, då kan man ju inte sitta och vara seg i skallen.
Ja. Jag äter oftast inget förrän tidigast vid lunch, annars vid 13-14-tiden. Börjar jag tidigt går jag upp 4.42, har jag sovmorgon går jag upp vid 6. Och nej, jag kan inte vara seg i skallen
Håller med om att jag inte alls såg det som mättande för några år sedan, men det har blivit det, speciellt med ägg. Kanske magen vant sig eller ngt. Men det är onekligen för matigt för tidigt på morgonen tycker jag själv (även om det är nära samma lika som en ostmacka, utan ägg).Havregrynsgröt håller jag mig inte alls på. Och jag har inte riktigt tid att äta det så tidigt heller.
Sen försöker jag äta lågkalorimat, vilket inte underlättar .
Då skulle jag helt klart somna. En sak om man har ett jobb där man rör sig, men att bara sitta så länge hade jag inte klarat.
Jag klarar mig även när jag sitter ner. Folk är olika blodsockermässigt
Håller med om att jag inte alls såg det som mättande för några år sedan, men det har blivit det, speciellt med ägg. Kanske magen vant sig eller ngt. Men det är onekligen för matigt för tidigt på morgonen tycker jag själv (även om det är nära samma lika som en ostmacka, utan ägg).
Med de tiderna skulle jag ha lunchen som mitt huvudmål.
Skulle äta något hemma innan jag åker iväg hemifrån. Jag behöver äta frukost annars börjar jag må illa. Saker som innehåller protein är mer mättande än sånt som "bara" är kolhydrater.
Brukar äta yoghurt+ müsli, ev smörgås.
Efter första passet skulle jag äta en andra frukost, och före andra passet lunch.
Eftersom du kommer hem ganska sent efter en lång dag kanske det är bra att försöka laga flera portioner på en gång då du har tid, så kan du värma när du kommer hem efter jobbet?.
Men om du inte gör massor på en gång så kanske du klarar dig genom att förvara i kylen och värma portioner under några dagar?Ja, jag har funderat på storkok. Dåligt med frysplats bara.
Men om du inte gör massor på en gång så kanske du klarar dig genom att förvara i kylen och värma portioner under några dagar?
Jag får erkänna att jag inte vet hur länge saker håller sig i kylen. Jag jobbar mestadels 2-4 dagar mellan fridagarna så det kanske skulle funka?
Ska inte vara något problem. Jag lagar mat på mina fridagar och har utan problem mat stående i kylen. (Jobbar 2-4 pass i rad.) Maten står dessutom oftast några dagar längre.
Jag får erkänna att jag inte vet hur länge saker håller sig i kylen. Jag jobbar mestadels 2-4 dagar mellan fridagarna så det kanske skulle funka?
Kollektivtrafiksdygn... Är det besläktat med tvättmaskinsminuter?Tillägger att vi kan sluta kl 25-30 med Kollektivtrafiksdygn, kallas det. Visa bifogad fil 131467
Om du känner dig orolig gällande lagring kanske du kan laga en rätt som du känner dig bekväm med att ha i kylskåp 2 dagar, och en för frysen för dag 3-4 för att sprida ut det lite?Jag får erkänna att jag inte vet hur länge saker håller sig i kylen. Jag jobbar mestadels 2-4 dagar mellan fridagarna så det kanske skulle funka?
Jag räknar utan problem med att en vällagad matlåda håller minst 3 dagar. Saker som är blandade men inte tillagade försöker jag äta dagen efter.
(Vi har en extra liten frys i ett hörn också, hade aldrig klarat oss med det lilla frysutrymme som är i ett halvskåp.)
Kollektivtrafiksdygn... Är det besläktat med tvättmaskinsminuter?
Om du känner dig orolig gällande lagring kanske du kan laga en rätt som du känner dig bekväm med att ha i kylskåp 2 dagar, och en för frysen för dag 3-4 för att sprida ut det lite?
Nått speciellt som jag bör undvika för sån förvaring? Går det bra med potatis t.ex?