gylle
Trådstartare
Sitter med ett angenämt problem i år och det är att vi har alldeles för mkt hösilage kvar, brukar ha det omvända problemet och har därför absolut noll erfarenhet av hur de egentligen håller sig när de stått så länge. Av erfarenhet så vet man ju att det är på våren när värmen kommit som man börjar hitta dåliga balar hur blir de då om de blir stående en hel varm sommar också innan man öppnar dem är det alls chans att de håller sig bra eller börjar plasten bli för gammal så att de inte klarar värmen ?
Efter fjorårets hemska skördeväder så känns det ju samtidigt väldigt skönt att ha foder stående till flera månader till (dessutom med supervärden) om det går åt pipan men då måste de ju hålla för det också annars är det ju lika bra att sälja iväg en del nu, men går då skörden åt pipan kommer man ju att reta ihjäl sig.
Efter fjorårets hemska skördeväder så känns det ju samtidigt väldigt skönt att ha foder stående till flera månader till (dessutom med supervärden) om det går åt pipan men då måste de ju hålla för det också annars är det ju lika bra att sälja iväg en del nu, men går då skörden åt pipan kommer man ju att reta ihjäl sig.