Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Det är ju faktiskt i särklass enklast med sax! Har iofs en pizzaskärare hemma men den är inte tillräckligt vass, så brukar ta fram saxen!Efter en lång diskussion med en amerikansk kollega ställer jag nu frågan till allvetande Buke: Hur skall pizza delas?
Efter en lång diskussion med en amerikansk kollega ställer jag nu frågan till allvetande Buke: Hur skall pizza delas?
Bryta går under alternativet "rivs i bitar" tycker jag. Färdiga bitar ingår inte i frågan (och är du nu så fisförnäm att du bara äter färdigdelad pizza så får du nog tåla att det inte finns ett alternativ för dig).Valde inget alternativ då de inte passade tyckte jag.
Köper jag färdig fryst på Ica så bryter jag den itu till halvor medan ugnen värms upp och äter sedan så. Slipper tänka på att skära i den då
Annars så är det bara pizzahut som har goda pizzor tycker jag (deras deg är jättegod!) och deras kommer färdig skurna
Riva varm pizza går dock inte för sig! Helt annorlunda så det känns inte rätt hellerBryta går under alternativet "rivs i bitar" tycker jag. Färdiga bitar ingår inte i frågan (och är du nu så fisförnäm att du bara äter färdigdelad pizza så får du nog tåla att det inte finns ett alternativ för dig).
Kan du utveckla frågeställningen? Känner mig lite lost här.Efter en lång diskussion med en amerikansk kollega ställer jag nu frågan till allvetande Buke: Hur skall pizza delas?
Du köper eller gör en rund pizza. Det vanliga är att den på något sätt delas i bitar innan den äts. Hur görs detta på bästa sätt?Kan du utveckla frågeställningen? Känner mig lite lost här.
Jag tycker man delar den med kniv och gaffel. Men min man är knasig och delar den med sax och jag hinner sällan först.Efter en lång diskussion med en amerikansk kollega ställer jag nu frågan till allvetande Buke: Hur skall pizza delas?
Man diskar förstås saxen efteråt, precis som med kniv och gaffelHur kan man dela pizza med sax? Saxen blir ju fettig ända in mellan till ploppen som håller ihop den.
Jag delar med kniv och gaffel.
Har en pizzaskärare men glömmer alltid använda den.
Nu blev jag sugen på pizza …
Jag äter pizza på samma sätt som annan mat; med kniv och gaffel. Har dock haft med mig amerikaner ut för att äta pizza och de åt med händerna. Då kan jag förstå behovet av att dela först.Du köper eller gör en rund pizza. Det vanliga är att den på något sätt delas i bitar innan den äts. Hur görs detta på bästa sätt?
Man kommer inte åt att diska emellan där den sitter ihop.Man diskar förstås saxen efteråt, precis som med kniv och gaffel