Italienarna är också kända för att ha många varianter på sina klassiker, och tycka att bara den egna mamman kan göra på Exakt Rätt Sätt. Såattde….Italienarna är väl kända för att vara matsnobbar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Italienarna är också kända för att ha många varianter på sina klassiker, och tycka att bara den egna mamman kan göra på Exakt Rätt Sätt. Såattde….Italienarna är väl kända för att vara matsnobbar?
Om du har i allt det där, ja. Men det var ju lök eller svamp eller ärter. Men en liten lök eller vitlök tycker inte jag gör någon större skillnad. Det är som att hälla ner lite linser i en köttfärssås. No biggie.
Som sagt, jag tycker det är väldigt mycket märkligare att kalla stekta ingredienser ”sås”. Är pyttipanna också sås i dina ögon?
Du borde förmodligen brännas på bål.Jag brukar säga att jag gör svensk carbonara
Har västerbottenost, rapsolja och bacon, annat följer jag grundreceptet med äggulor och pastavatten.
Detta pga vill använda svenska råvaror och eko.
Herregud vilket matsnobberi.
Italienarna är väl kända för att vara matsnobbar?
För ordningens skull lägger jag in en framtida bild på @MJLee om hon ska invänta ett slutgiltigt svar från Buke innan hon sätter igång med matlagningen
Visa bifogad fil 77569
Kanske för att carbonara bara består av få ingredienser och för att få till carbonara krävs ju just tex ägg och ost tex. När man då tar bort ägg, som är en viktig del i rätten, sedan också osten och ovanpå det lägger till grädde, då blir det pastasås.Så carbonara har en särställning?
Kollar på exakt den videon.Nu förstår jag inte alls vad du menar...
Att Carbonara eller inte, det är frågan!RIP = Rest In Pasta
Mamma? Ska det inte vara en hundraårig gammelmormor?Italienarna är också kända för att ha många varianter på sina klassiker, och tycka att bara den egna mamman kan göra på Exakt Rätt Sätt. Såattde….
Min familj gör en dansk rätt som heter miljonbiff. Köttfärs, soja, kryddor, buljong osv. Påminner om köttfärssås. Serveras med potatismos till. Vi kallar det för miljonbiff även inför svenskar som inte vet vad det är, inte för "någon form av köttfärssås" eller liknande.Om folk kommer känna igen rätten som carbonara är det enklast att kalla den det. Jag är väldigt tydlig med att det är en vegansk variant av carbonara jag gör. De som ätit den har definitivt känt igen den som carbonara.
Herregud vilket matsnobberi.
Jag är fullt medveten om det, därför säger jag just vegansk carbonara. Veganiserar man rätter brukar det vara veganska svar på rätterna, alltså det liknar rätten men är vegansk. Då borde alla förstå att det just liknar carbonara.Kanske för att carbonara bara består av få ingredienser och för att få till carbonara krävs ju just tex ägg och ost tex. När man då tar bort ägg, som är en viktig del i rätten, sedan också osten och ovanpå det lägger till grädde, då blir det pastasås.
Förstår inte du det? Jag menar inte alla rätter, jag menar carbonara, så ja, det är lite speciellt där. Det stör inte mig att man förändrar sin maträtt, men jag tycker att man ska vara medveten om att carbonara i grunden är just en specifik maträtt som görs på ett specifikt vis.
Okej, där har vi svaret! Ingen grädde.
Okej, där har vi svaret! Ingen grädde.
Är du född då eller brukade du bara ljuga innan dess?Fruentimber - truthteller since 1987.
Är du född då eller brukade du bara ljuga innan dess?