Nominous
Trådstartare
Vad kan man använda istället för kyckling när man lagar mat?
Jag fullkomligt älskar kyckling i alla former men avskyr industrin. Så jag vill byta ut kycklingen i ganska stor mån. De gånger jag äter kyckling blir det svenskt men jag vill byta ut lite mer. Jag älskar thai och asiatiskt och funderar på om det finns något annat man kan använda i tex Pad Thai och liknande?
Har funderat på quornfiléer tex men de jag pratat med säger att det inte blir bra. Att byta mot tex älg och liknande har blivit pannkaka, vilket jag förstår.
Blir det att skippa köttet helt kanske? Som tex Pad Thai skulle man säkert kunna skippa det helt och ändå få bra smak. Det är ju mycket annat gott i det.
Så hur gör ni?
Jag fullkomligt älskar kyckling i alla former men avskyr industrin. Så jag vill byta ut kycklingen i ganska stor mån. De gånger jag äter kyckling blir det svenskt men jag vill byta ut lite mer. Jag älskar thai och asiatiskt och funderar på om det finns något annat man kan använda i tex Pad Thai och liknande?
Har funderat på quornfiléer tex men de jag pratat med säger att det inte blir bra. Att byta mot tex älg och liknande har blivit pannkaka, vilket jag förstår.
Blir det att skippa köttet helt kanske? Som tex Pad Thai skulle man säkert kunna skippa det helt och ändå få bra smak. Det är ju mycket annat gott i det.
Så hur gör ni?