Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Isbergssallad är döden enligt mig.Vad tycker ni är bästa salladen till mat? Jag blev salladsansvarig, maten som ska ätas är kyckling med bacon runt, rotfrukter i ugn och bearnaisesås!
Vill ha nåt annat är klassisk (för mig isbergssallad, rödlök, tomat, gurka, majs) sallad!
Uäck - majs i salladVad tycker ni är bästa salladen till mat? Jag blev salladsansvarig, maten som ska ätas är kyckling med bacon runt, rotfrukter i ugn och bearnaisesås!
Vill ha nåt annat är klassisk (för mig isbergssallad, rödlök, tomat, gurka, majs) sallad!
Jag ska nog försöka göra en resa nedåt till sommaren och komma och äta hos digLite frukt men framför allt typiskt säsongsbetonade inslag piggar alltid upp en sallad. Så här års gör jag i princip aldrig sallad med gurka och tomat eller huvudsallat, utan min standardsallad nu består av äpplen och grönkål med olika tillbehör. Och när jag lyxar till det även lite valnötter. Kan alterneras med apelsiner, rödkål, purjo, tunt strimlad eller skivad rotselleri och dito morötter.
Du får också lite mer schvung och syra i smakerna av att pickla till exempel morötterna. Till exempel så här. Skiva snyggt, kör ner det mesta av ingredienserna i en lag, låt vila sig i form, addera färsk strimlad grönkål, eventuellt släng på lite hackade nötter eller solroskärnor och häpp, en trevlig vintersallad: https://www.coop.se/recept--mat/recept/p/picklade-rotsaker-och-aepplen/
Jag har dock aldrig testat att pickla äpplen, det är kanske gott och enhetligt så? Men personligen hade jag nog brutit ut dem ur ekvationen och skivat dem tunt och blandat i precis när salladen serveras.
Jag ska nog försöka göra en resa nedåt till sommaren och komma och äta hos dig
Jag ska nog försöka göra en resa nedåt till sommaren och komma och äta hos dig
* beställning på Impecta, 300 rader längre ner: gurkärt, check!*
Krasse och ringblommor tror jag att jag grejar för sallader till halva sydsverige ungefär.
Men fuschiablommor i salladsskålen var en nyhet för mig, galet snyggt!
Uäck - majs i sallad
<snip>
Ett leg. Matvrak har full koll på allt som går att äta vettu.Men fuschiablommor i salladsskålen var en nyhet för mig, galet snyggt!