Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Åh det låter lite omständigt, men om jag har vägarna förbi vart du nu bor i UK eller om du råkar befinna dig i närheten av Kungsbacka lovar jag att jag ska göra egen mandelmassa också (för sånt gör jag inte när de ska skickas, vem litar på posten liksom?! )
Herman är som en sockerkaksdeg i konsistensen men innehåller jäst. Man får en smet som man ska mata med mjölk, socker och mjöl och röra om i ett par gånger om dagen i 9 dagar (enligt medföljande beskrivning). Sen delar man den i 5 delar, ger bort 4 av dem och bakar en kaka på den sista.
Ang. snoddas/chokladrutor/kärleksmums (typ töntigaste kaknamnet i historien ) så bakar jag dem i princip aldrig därför det är omöjligt att inte äta alldeles för många bitar. Det är en farlig kaka. Jag brukar göra extra av glasyren.