1 kg Krafft Breed?!!

  • Foder & Strö
  • Trådstartare Trådstartare BJÖRKIS
  • Startdatum Startdatum
  • Svar Svar 21
  • Visningar Visningar 1 905
Efter några veckor växer bakterier som tar han om mjölksyran till. Men det är inte bara mjölksyrabildande bakt som tar hand om stärkelse.
Så här på rak arm är jag inte säker på precis vad som händer men resultatet blir att mindre mjölksyra o mer ättiksyra/propionsyra bildas.
Jmf vad som händer i våmmen på en ko, normalt sett bildas propionsyra av stärkelse men om våmmen chockas med extra mkt stärkelse bildas mjölksyra.
PL
 

Liknande trådar

Foder & Strö Hej! Jag önskar lite hjälp med att sätta ihop en bra foderstat till min häst, som är en fullblodsvalack på 10 år. Jag vill minnas att...
Svar
3
· Visningar
1 173
Senast: TinyWiny
·
F
Foder & Strö Det gäller en häst på 12 år, halvblod som tränas i dressyr. Varierat, ut i skogen, ridhus, ridbana, tömkörs, alltid i rätt form och...
Svar
6
· Visningar
1 877
Foder & Strö Är det möjligt att ge så mycket om behovet av protein finns? Finns det någon gräns man ska undvika även fast det inte är skadligt? Vad...
Svar
6
· Visningar
834
Senast: b4nugget
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Friskvårdsbidraget.
  • Vad gör vi? Del CCX
  • Pusseltråden

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Tillbaka
Upp