1 kg Krafft Breed?!!

Efter några veckor växer bakterier som tar han om mjölksyran till. Men det är inte bara mjölksyrabildande bakt som tar hand om stärkelse.
Så här på rak arm är jag inte säker på precis vad som händer men resultatet blir att mindre mjölksyra o mer ättiksyra/propionsyra bildas.
Jmf vad som händer i våmmen på en ko, normalt sett bildas propionsyra av stärkelse men om våmmen chockas med extra mkt stärkelse bildas mjölksyra.
PL
 

Liknande trådar

Foder & Strö Hej! Jag önskar lite hjälp med att sätta ihop en bra foderstat till min häst, som är en fullblodsvalack på 10 år. Jag vill minnas att...
Svar
3
· Visningar
1 162
Senast: TinyWiny
·
F
Foder & Strö Det gäller en häst på 12 år, halvblod som tränas i dressyr. Varierat, ut i skogen, ridhus, ridbana, tömkörs, alltid i rätt form och...
Svar
6
· Visningar
1 865
Foder & Strö Är det möjligt att ge så mycket om behovet av protein finns? Finns det någon gräns man ska undvika även fast det inte är skadligt? Vad...
Svar
6
· Visningar
834
Senast: b4nugget
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Tvättstugedrama
Tillbaka
Upp