Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Intressant, jag har hört att det ska smaka lite sött? Nu gillar jag inte rå sjömat generellt så jag har inte smakat ostron - de kanske också är lite söta?Sjöborre. Smakade lite som ostron.
Mja, typ? Mest slemmiga, lite hav. Havskräfta är väldigt sött, krabba också.Intressant, jag har hört att det ska smaka lite sött? Nu gillar jag inte rå sjömat generellt så jag har inte smakat ostron - de kanske också är lite söta?
Jag är till min stora frustration lite feg när det kommer till spännande mat. Men jag har provat grillade grisfötter, dom säljs som varma snacks på Tobago, ungefär som popcorn. Man drar liksom av huden och sen biter man isär benet och äter märgen.Ännu en spinoff till "vad har du inte gjort?".
Denna gång, vad har du ätit för spännande?
Jag har provat lammhjärna och det var överraskande, fantastiskt gott i en curry på restaurang.
Haggis var överraskande ätbartÄnnu en spinoff till "vad har du inte gjort?".
Denna gång, vad har du ätit för spännande?
Jag har provat lammhjärna och det var överraskande, fantastiskt gott i en curry på restaurang.
Kanske inte jätteexotiskt men rökt hjärta från gris, nöt, lamm och älg (alla hemrökta). Alla är fantastiskt goda, älg absolut bäst. Hjärta är bra och billig mat.
Fasanägg. Är ju en hönsfågel så märkte ingen skillnad på fasanägg och vanliga ägg.
Kallrökt kanin. Betydligt godare än det låter.
Silkeshönskyckling. Tydligen en delikatess på vissa ställen, lite udda med svart skinn och mörkt kött.