Jag har ingen aning om hur mycket pulver två chilisar motsvarar. Och jag vill inte chansa.
Efter behag
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag har ingen aning om hur mycket pulver två chilisar motsvarar. Och jag vill inte chansa.
En gång i tiden. 30 år sedan.Men herrejisses.... står ni nära varandra?
Då får han leta efter en annan donator! Om du hade velat testa dig, fine, men lägga den sortens utpressning på dig är verkligen inte ok.Fick ett samtal i morse.
Kusin skitgris vill att jag ska testa mig så han kan se om jag kan donera en njure.
han ringde i går.
Han ringde i morse,
sa något i stilen
om jag inte får en njure så dör jag.
det är nu jag blir så mörk.
höll på säga att han redan var död i mina ögon.
ush, jag vill inte mer.
Seriöst. Dillchips är min största cravings varför jag kan tänka mig flytta tillbaka till svedala. Nästa cravings är kräfter! Kokta i dill!!Förstår inte folk som äter dillchips.
De smakar ju dill
Vilket säger mig ingenting. Jag vet inte vad det är.Efter behag
ta ett kryddmått, blanda ut och smaka av. ta ett till tills det är starkt nog.Vilket säger mig ingenting. Jag vet inte vad det är.
Men två chilifrukter är väl ingen speciellt exakt mängd?? Olika storlek, olika styrka, osv. Börja med, säg, en en fjärdedels tesked pulver och smaka av. Inte starkt nog? Häll i mer! Svårare än så behöver det inte vara... Så slipper du hanteringen av färsk/fryst chili.Jag har ingen aning om hur mycket pulver två chilisar motsvarar. Och jag vill inte chansa.
Gå med på secret santa och ha dessa ledtrådar: "1. DILLCHIPS! 2. KRÄFTOR I DILL"Seriöst. Dillchips är min största cravings varför jag kan tänka mig flytta tillbaka till svedala. Nästa cravings är kräfter! Kokta i dill!!
På tredje plats kommer familj och vänner!
Köper man chili i affären så är det väl bara en sort. Jag tar två i medium storlek.Men två chilifrukter är väl ingen speciellt exakt mängd?? Olika storlek, olika styrka, osv. Börja med, säg, en en fjärdedels tesked pulver och smaka av. Inte starkt nog? Häll i mer! Svårare än så behöver det inte vara... Så slipper du hanteringen av färsk/fryst chili.
Jag håller på chiliflakes, som @bettysmatte föreslog från början. Mycket godare chilismak än pulvret.Köper man chili i affären så är det väl bara en sort. Jag tar två i medium storlek.
Chilin ska i tidigt, innan vätskan och då går det inte att provsmaka. Och om man ändå blandar i det senare så blir det rätt svårt att blanda i pulver så det blir jämt i hela grytan. Den rymmer 8 portioner. Det blir ju svårt att smaka av om man antingen tar där det inte finns chili eller där det finns massor av chili. Jag är för övrigt inte van att smaka av mat och tycker det är svårt. Jag vill ha ett exakt recept så jag slipper svåra moment.
Jag har aldrig sett sånt i någon affär. Men det vore väl bra om jag kunde använda den chili jag odlat själv. Det mesta är torkat och en del är fruset i mindre bitar.Jag håller på chiliflakes, som @bettysmatte föreslog från början. Mycket godare chilismak än pulvret.
Ta lite till att börja med. Kanske knappt en halv tesked till 8 portioner. Var det för mesigt, ta mer nästa gång, var det för hett, ta mindre.
Aha, det var din egen. Det missade jag.Jag har aldrig sett sånt i någon affär. Men det vore väl bra om jag kunde använda den chili jag odlat själv. Det mesta är torkat och en del är fruset i mindre bitar.