Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Oj! Då ska jag äta med vördnad! Denna (eller dessa, de är rätt små så vi fick ta två) är från någon av makens jaktvänner. Ska tillagas i sous vide med start ikväll, blir nog gott
Jag sitter och funderar på efterrätt eftersom jag blev ansvarig för det samt sallad. Måste gå att göra låglaktos och vetefri så lutar åt någon form av cheesecake men vet inte vad jag ska ha för botten isf (mjukost går bra för den laktosintolerante).
Det är ju inte vete i dom? Åtminstone inte i några av de som jag köptTyvärr inte eftersom den måste kunna ätas av en veteallergiker.
Lite sent kanske, champagne cheddar, kaltbach creamy, iberico reserva, tomme de basque, ribeapierre chevré är några lite roliga vi har på mitt jobb ^^Jag arbetar till kl 21 så min sambo firar lite hos sina föräldrar innan han kommer hem och äter ostbricka med mig. Men skulle vilja liva upp vår ostbricka med lite nya ostar, gärna hårda ostar också.
Tips någon?
Får kolla efter dom. Fanns inga vetefria kex i min lokala butik men ska åka och kolla i en större butik och det finns förhoppningsvis ett bredare glutenfritt sortiment där.Det är ju inte vete i dom? Åtminstone inte i några av de som jag köpt
Jag brukar köpa Schärs kex.
Planen är nån sorts svamptoast till förrätt, helstekt oxfilé och krossad potatis till varmrätt (och amarone ) till huvudrätt och marängsviss med karamelliserade bananer till efterrätt. Och så lite ost & kex, chips och choklad på det.
Planen från början var fisk och skaldjur, men eftersom katten strikt bara får äta specialkost just nu kändes det för taskigt.
Jag, sambon och katten ska vara hemma iår. Blir lugnt och odramatiskt. Bestämde igår att vi ska äta burgare
Gissar att jag kommer somna framför tvn sen
Förrätten uppätenVår meny reviderades lite.
Förrätt: färsk hummer med vitlöksbaguette och avokadomousse. Bubbel att dricka.
Huvudrätt: helstekt oxfilé med hasselbackspotatis och rotsaker. Amarone att dricka.
Efterrätt: minikladdkaka med glass och minimaränger på. En chokladkupol över och varm hallonsås på den så den smälter. Här dricks det nog mer bubbel eller kaffe.
Och varmrättenVår meny reviderades lite.
Förrätt: färsk hummer med vitlöksbaguette och avokadomousse. Bubbel att dricka.
Huvudrätt: helstekt oxfilé med hasselbackspotatis och rotsaker. Amarone att dricka.
Efterrätt: minikladdkaka med glass och minimaränger på. En chokladkupol över och varm hallonsås på den så den smälter. Här dricks det nog mer bubbel eller kaffe.