Lårdjup snö, så bara planering för mig ännu.
Mitt största problem är att jag har ett mikroklimat som liknar öken på sommaren. Helvettes varmt och torrt och blåsigt. Samtidigt som jag bor i Norrbotten, så kan få kalla nätter.
Jag har en väldigt varm bädd i söderläge mot en stenmur som jag ger upp på att odla späda gröna saker i nu, jag kommer att planera in för perenner men gärna användbara såna, ätbara eller medicinska.
Vilka tips har ni? Just nu har jag en schisandra i den som ska få vara kvar. Timjan, oregano, rosmarin är givna. Vad mer kan trivas med stekhetta och sol dygnet runt?
Mitt största problem är att jag har ett mikroklimat som liknar öken på sommaren. Helvettes varmt och torrt och blåsigt. Samtidigt som jag bor i Norrbotten, så kan få kalla nätter.
Jag har en väldigt varm bädd i söderläge mot en stenmur som jag ger upp på att odla späda gröna saker i nu, jag kommer att planera in för perenner men gärna användbara såna, ätbara eller medicinska.
Vilka tips har ni? Just nu har jag en schisandra i den som ska få vara kvar. Timjan, oregano, rosmarin är givna. Vad mer kan trivas med stekhetta och sol dygnet runt?