Bison
Trådstartare
Har lästa här att flera gjort det.
Mina doggar älskar blodpudding, iaf när den är färsk eller vad man ska säga. Jag som försöker vara nog med vad jag er, att de inte ska innhella massa konstigt vara svenskt osv tycker att det vore perfekt att ge det,
Men till frågan, hur gör man?
Hur många grader, hur lång till? Nedre delen av ugnen, eller övre, i mitten? Varmluft eller vanlig värme?
Hur stora bitar? Kan man torka allt på en gång eller är det bättre att ta lite i taget o frysa in resten?
Hur länge står den sig sien när det är torkat och klart?
Tack, tack, tack
Mina doggar älskar blodpudding, iaf när den är färsk eller vad man ska säga. Jag som försöker vara nog med vad jag er, att de inte ska innhella massa konstigt vara svenskt osv tycker att det vore perfekt att ge det,
Men till frågan, hur gör man?
Hur många grader, hur lång till? Nedre delen av ugnen, eller övre, i mitten? Varmluft eller vanlig värme?
Hur stora bitar? Kan man torka allt på en gång eller är det bättre att ta lite i taget o frysa in resten?
Hur länge står den sig sien när det är torkat och klart?
Tack, tack, tack