Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Åh gud jag trodde först att du gjort en knäckig räkpaj..
Igår blev det squashplättar med creme på St Agur, grekisk yoghurt, en liten guck honung samt rostade och hackade hasselnötter (det ska vara valnötter men jag hittade inte den påsen så jag tog hasselnötterna som jag hittade och de var väldigt goda i cremen).
Idag blir det blinier med Kalixlöjrom och champagne
Edit: Ev röker jag någon räka också.
Ja blinier med Kalixlöjrom och champagne är ju en klassisk tisdagsmat ju! Nästan så man hinner tröttna.
Men hörrö, stort grattis på Dagen också! Hoppas solen skiner lika härligt som här och ha en riktigt fin dag.
Grattis på födelsedagen!Igår blev det squashplättar med creme på St Agur, grekisk yoghurt, en liten guck honung samt rostade och hackade hasselnötter (det ska vara valnötter men jag hittade inte den påsen så jag tog hasselnötterna som jag hittade och de var väldigt goda i cremen).
Idag blir det blinier med Kalixlöjrom och champagne
Edit: Ev röker jag någon räka också.
Grattis på födelsedagen!
Stabil jobblunch: nötfärsbiffar med ugnsrostade rotfrukter, kokt gulbeta och friterade vaxbönor + bearnaisesås i köpevariant. Nu: koma. Det där med att fritera bönorna var en farlig insikt/upptäckt, stor risk för återfall inom kort.
Den här batchen var en spontanfritering i rapsolja utan något extra grejs, men stärkt av smakupplevelsen (och pga lyckad odling av skärbönor/vaxbönor i år) så umgås jag med planer på någon tempurafritering också.