Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Men ååååh..... *drool*Åt ute på grekisk restaurang igår, så ingen matlagning då. Idag gjorde jag baconlindadköttfärslimpa, med kokt potatis och gräddsås med rårörda lingon till och sa 'komsikomsi'med bild på ugnsluckan till dottern som typ sprang hit efter jobbet och tja...det finns inte en smula mat kvar Dottern är parkerad i soffan i horisontalläge, får nog väcka henne snart så hon går hem till sig nån gång, nu vill jag parkera där!
Lyllos din dotter! Det vattnades i munnen när jag läste det därÅt ute på grekisk restaurang igår, så ingen matlagning då. Idag gjorde jag baconlindad köttfärslimpa, med kokt potatis och gräddsås med rårörda lingon till och sa 'komsikomsi'med bild på ugnsluckan till dottern som typ sprang hit efter jobbet och tja...det finns inte en smula mat kvar Dottern är parkerad i soffan i horisontalläge, får nog väcka henne snart så hon går hem till sig nån gång, nu vill jag parkera där!
Tog inspiration från dig @Mineur idag när jag slängde ihop en snabb och mycket enkel pasta på lådpenne, och en lite stabbig men god sås på en halv gul lök, en vitlöksklyfta, och en näve finskuren pancetta som fått steka i det smör jag friterade en näve salviablad i, sen la jag ner några skedar cf och la i en dragonkvist som fick gotta sig lite i det. . Jamen hur goda var inte de friterade salviabladen? Jag lät de fräsa i smör i pannan, saltade på och så fick de rinna av på hushållspapper. Omg, vad goda de blev! Och såsen fick en så god salviasmak. Tack för tipset, min salviabuske ska plundras nu!Gjorde det enkelt för mig och körde färdigköpt ravoli som åts med salviasmör, parmesan och friterade salviablad. Lite morotsslantar fick också åka med, jag tycker att salvia och morötter är så himla gott tillsammans!
Risotto med västerbottenost och vitlöksstekt kycklingfilé med en honungs-, citron- och timjandressing och en pesto på Västerbotten, cashew (enda nötterna hemma..) och basilika och oregano nyskördad. Komponenterna smakar gott, men får se hur det blir tillsammans.
Vad kul! Vår salviabuske är helt enorm och vi lyckas aldrig ens använda hälften, men nu när jag upptäckt detta lär det gå åt betydligt mer än tidigare år. Kan tänka mig att det vore gott att bjuda på som drinktilltugg också, som en slags chipsTog inspiration från dig @Mineur idag när jag slängde ihop en snabb och mycket enkel pasta på lådpenne, och en lite stabbig men god sås på en halv gul lök, en vitlöksklyfta, och en näve finskuren pancetta som fått steka i det smör jag friterade en näve salviablad i, sen la jag ner några skedar cf och la i en dragonkvist som fick gotta sig lite i det. . Jamen hur goda var inte de friterade salviabladen? Jag lät de fräsa i smör i pannan, saltade på och så fick de rinna av på hushållspapper. Omg, vad goda de blev! Och såsen fick en så god salviasmak. Tack för tipset, min salviabuske ska plundras nu!
Visa bifogad fil 76093
Absolut att det är ett chipsalternativ!Samma här, har en enorm buske, här ska plockas blad!Vad kul! Vår salviabuske är helt enorm och vi lyckas aldrig ens använda hälften, men nu när jag upptäckt detta lär det gå åt betydligt mer än tidigare år. Kan tänka mig att det vore gott att bjuda på som drinktilltugg också, som en slags chips