Var detta hos vänner, eller var det något dit man kan köpa sig tillträde, typ ett turistevent?
Vi köpte oss ett tillträdespaket! https://www.vaderoarna.com/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Var detta hos vänner, eller var det något dit man kan köpa sig tillträde, typ ett turistevent?
OTVi köpte oss ett tillträdespaket! https://www.vaderoarna.com/
OT
Se där! Bara den kostnaden tvingar oss att flyga minst en gång mindre samma år. Vilket strängt taget vore en del av syftet. Fan, vad det är svårt att göra sådana val! Trots att det där verkar helt toppen!
Slut OT
Riktiga yogis lever väl på luft och har en maxpuls på sådär 25?Vegetarisk lasagne med keso, fetaost och oliver. Jag fick bara äta en liten bit eftersom jag ska gå på någon jäkla yogakurs där de har mage (höhö) att rekommendera att man inte äter för middag före, TROTS ATT KURSEN INTE ÄR SLUT FÖRRÄN 21:05! Hur har de tänkt att man ska överleva ända tills idess?! Rebell som jag är har jag alltså ändå ätit middag, men en liten portion. Känner mig redan lite småhungrig igen och undrar hur mycket mer rebellisk jag ska våga vara innan jag pilar iväg och blir en bättre och vigare människa
Vegetarisk lasagne med keso, fetaost och oliver. Jag fick bara äta en liten bit eftersom jag ska gå på någon jäkla yogakurs där de har mage (höhö) att rekommendera att man inte äter för middag före, TROTS ATT KURSEN INTE ÄR SLUT FÖRRÄN 21:05! Hur har de tänkt att man ska överleva ända tills dess?! Rebell som jag är har jag alltså ändå ätit middag, men en liten portion. Känner mig redan lite småhungrig igen och undrar hur mycket mer rebellisk jag ska våga vara innan jag pilar iväg och blir en bättre och vigare människa
Ugnsrosta, dra av skalet och gör sen den här såsen?Är inte jätteförtjust i rå paprika med har ändå odlat en massa. Har kanske en 20 st kvar, vanliga och underbart vackra spetspaprikor kvar. Så har ni några bra tips på vad de kan användas till mottages de tacksamt. De grillas mest i bitar ihop med andra grönsaker annars. Men ni kanske sitter på nåt superkul recept???
Ugnsrosta, dra av skalet och gör sen den här såsen?
https://www.coop.se/recept/bonpasta-med-paprikasas-och-rostade-mandlar
Eller gör fyllda paprikor? Jag gjorde någon variant som fylldes med en röra på bland annat svamp och som toppades med västerbottenost. Åts med bulgur och créme fraiche-sås (det var créme fraiche i svampröran så det som blev över fick bli sås )
Detta fick mig av oklara skäl att tänka på den där läkarstudenten som skrev i GP (var det väl?) om hur det gått utför med Sverige - hon fann inga snabbmakaroner i närbutiken utan bara märkliga utländska matvaror. Jag hade inte haft något emot att byta snabbmakaronhyllan mot en fyllda auberginer- och kronärtskockorhylla. I Sverige.När en varken orkar laga mat eller gå ut och äta, är det ju bra att köpa en fylld aubergine och en fylld ktonärtskocka i närmaste livsmedelsbutik och sen gå hem och värma dem. Äter med rött lokalt vin till på balkongen.
De här färdiga, typ hemlagade, maträtterna finns i delikatessdiskarna, ihop med ost och oliver och marinerade små fiskar och sådant. Den stora kundgruppen verkar vara män som i avsaknad av fru köper sig något till lunch och/eller middag. De värmer maten åt en i butiken om man vill.Detta fick mig av oklara skäl att tänka på den där läkarstudenten som skrev i GP (var det väl?) om hur det gått utför med Sverige - hon fann inga snabbmakaroner i närbutiken utan bara märkliga utländska matvaror. Jag hade inte haft något emot att byta snabbmakaronhyllan mot en fyllda auberginer- och kronärtskockorhylla. I Sverige.
Ankan blev inte alls så värst bra i lördags, men igår och idag smakade de fantastiskt (grönsakerna blev finfina). Vilken tur att våra tilltänkta gäster fick förhinder i lördags.
Igår kväll rotfruktssoppa och nybakade surdegsbaguetter, idag rester av en libanesisk take away med bla en riktigt bra baba ganoush.
Jag använde spetspaprikor sist jag fyllde, men halverade och fyllda på längden dåPaprikasåsen ska jag testa. Fyllda paprikor känns lite svårt eftersom de vanliga är av mycket varierad storlek och spetspaprikorna är för spetsiga och svåra att fylla.
Jag använde spetspaprikor sist jag fyllde, men halverade och fyllda på längden då
Och känner du för att ändå göra något liknande borde det väl kunna gå att välja dom som är mest lika i storlek så dom blir klara samtidigt?
Kolla Zeinas kitchen, bloggen alltså. Hon gör dolma av paprikor. Avlåga och spetsiga får du väl skära fästet av och sedan peta ner fyllningen.Ja absolut - jag försökte bara locka fram fler intressanta recept.
Om du fyller spetspaprikorna från botten går det - med fetaoströra. Har aldrig lagat receptet men ätit detta i Grekland, vrålgott.Ja absolut - jag försökte bara locka fram fler intressanta recept.